Sokszor jártok így? Árulok most egy h&m kisfiú kabátot,5-en odaírják,hogy érdekli őket,beállnak rá,de vagy nem válaszolnak,vagy nem kell nekik.Annyira idegesítő,hogy válaszolni se képesek,hogy kell e nekik vagy nem.
Sokszor nem, de jartam mar így. Pont a heten volt valaki, aki ramirt, hogy neki kell az a játék amit meghirdettem,de megnezne elotte. Mondom oke,2 napig szorakozott, hogy na akkor most tud jonni. A 3-nal mar nem is reagaltam es nem irtam vissza. Ha elsore nem tudott eljonni, amikor irta hogy jon, akkor ne is irjon. Megveszi majd mas.
De abszolut ilyen is van, hogy odakommentelnek. En oda szoktam mar irni, hogy privatban irjon ram, ha kell. Nekem ne lajkolgassak, meg irjanak a kép ala, mert ezzel nem vagyok elorebb.
Nekem is már 19-en oda írtak,de még mindig nem adtam el...
Mire jó ez?!
Igen, sok ilyen volt. Én már nem tartogatom senkinek. Aki először utal vagy hamarabb jön érte, annak adom.
Ha stopol, válaszra max fél napot várok. Ha dolga is van, annyit tud írni, hogy bocsi, este írok vagy valami.
Ez az én kérdésem. Nekem is már a facom kivan a zsibis anyukákkal.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!