Pepcos babaruhák minősége milyen?
Igen, ez igaz hogy mosás után sok mindenen volt apró lyuk. Nem értettem én sem mitől. 1-2 mosás után. Vagy eldeformálódik is igaz sajnos.
Ellenben pl rövidnadrágok most vannak ilyen organic cotton pamutok, azok viszont szuperek, vettem vagy 5-et a lányomnak, azt hordja egész nyáron.
Én egy időben elég sokat vásároltam ott (98-104-es méret), de azt vettem észre, hogy nagyon romlik a minősége, kifakultak, deformálódott az anyag, töredezett a minta, stb. így kerültem a boltot.
Idén tavasszal elkezdtem újra nézelődni és szerintem sokat változott, jó irányba.
Most 122-es méretet hord a fiam (118 cm, 23 kg), viszont nadrágokból biztos, hogy elég a 116-os. Rövidnadrágból 110-eseket kellett vennem most nyáron, annyira nagy méretezés, viszont nagyon jó minőségűek!
Rövid ujjút és vékony hosszú ujjú felsőt alig tudok venni. Rettentő nagy különbségek vannak. Pl. egyik 122-es póló hossz: 44 cm, ehhez bőség: 33 cm. Másik hossz: 50 cm, bőség: 34 cm.
Boxereket és a zoknikat szeretem. Zokniból mondjuk a 27-30-as majdnem nagy a 32-es lábára, pedig nem extrán vékony. Mondjuk, nekem a 31-34-esből is valamelyik nagy volt a 36-os méretemre:D
Mivel a kérdés babaruhára vonatkozott, így arra is válaszolok.
Kislányom még a 68-as ruhákat hordja, (H&M, F&F) de bodyból és a pamut kisnardrágokból, főleg a talpasból kell a 74-es.
Rugik valahogy irreálisan hosszúak a bőségükhöz képest.
Nekem az a véleményem, hogy ár érték arányban nem rossz.
Itthonra és oviba is vásárolok jelenleg innen.
Kinövik mire tönkremenne :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!