Járni tanuló vagy éppen megtanult babára milyen cipőt érdemes adni?

Figyelt kérdés

Alapvetően mezítláb van még, de miután már gyakrabban megyünk ki, főleg ilyen időben, amikor minden csurom víz, azért annyira nem támogatom, hogy pucér talpacskával mászkáljon. Csak ilyen kis semmit sem tartó kocsicipői voltak eddig, hogy amikor fúj a szél és esik az eső, akkor valami kicsit konkrétabb dolog védje a lábát a zoknin túl, de hát azokban mégsem állhatunk neki sétálgatni mindenfelé.

Olvastam ezekről a supinált meg mittudoménmilyen extra cipőkről, ezek valóban kellenek? Úgy is, hogy még csak tanulja a járást, közlekedni még csak mászva közlekedik?

2021. máj. 18. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10 Ott a pont!!
2021. máj. 19. 15:18
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

#7 És miért kell rohanni? Cipő nélkül is hidd el megtanult volna járni..Egyáltalán nem egészséges hogy az emberi láb egy cipőbe van szorítva, pláne nem egy járni még nen tudónál. Minél később kezd cipőzni annál jobb. A lányom 9 hónaposan kezdett járni, kb 14 hónapos volt mire cipőt kapott.

Egyáltalán nem kell cipőzni még stabilan nem jár és nem mész vele pl utcan sétálni.

Semmi sem tesz jobbat mint az egészséges természetes fejlődés a lábnak. És nem ősanya vagyok, kifejezetten nem szeretem azokat, de ez a cipőzési mánia sokaknál..már sokan nem járó gyerekre is azt adnak.

2021. máj. 19. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 De épp ez az, ahogy a mászást a járást is fokozatosan kell tanulni és fokozatosan erősödik a lábizomzat. Ha egyből cipő kerül rá és jobban megy, akkor szépen felborul a termeszetes sora a lábizomfejlődésnek.
2021. máj. 19. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13-as!

Természetesen nem arra gondoltam,hogy ahogy föláll, már cipőt adunk rá.

Én 1-1,5 hónappal azután vettem neki cipőt,ahogy megindult.

Az első pár hétben még zokniban totyorászott idebent, az utcán akkor tettem le, amikor már volt cipője.

De pld amikor puha pázsiton volt, vagy homokos vízparton ott lehetett mezítláb.

Üdv: 9-es voltam.

2021. máj. 19. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Érdemes megnézni a videót

Én is elvittem a kislányomat szakemberhez,ő is ugyanezt elmagyarázta,mire kell figyelni cipő vásárlásakor

Szupinált cipőt,csak orvosi javaslatra vesznek az anyukák,vagyis itt nálunk, ez nagyon régóta igy van

2021. máj. 24. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!