Augusztusi babának milyen ruhadarabok hány db ot érdemes venni? milyen ruhákat?
Rugi és body.
56, 60as, mindegyikből 3-4db.
Vannak babák akik simán hordják azt a méretet egy hónapig is. Márpedig ha többször öltözteti egy nap, mert pl bukós vagy baleset van, és nem akar naponta mosni akkor nem 3 db al kell készülni.
62-es-ből (nem nem 60as olyan nincs is) meg miért lenne elég 3 db???
Augusztusi az egyik gyerekem. Sokféle ruhadarabot vettem neki, szerencsére mindenből nagyon keveset, bodyn kívül 1-2 darabot. Rövid body, hosszú body - boríték nyakú, vállpatentos, átlapolós, hosszú ujjú pamut rugi, ujjatlan rugi, talpas nadrág, leggings, zokni.
Csak a rövid body vált be vékony pamut rugival, 40 fokban csak body. Nadrágot nem tűrte a köldökcsonk miatt, zoknit lerúgta, hosszú ujjúra nem volt szükség....stb.
Ha újra kezdeném, csak 7-7 darabot vennék, body-rugi, kész. 56-osból.
Igen, bocs, elírtam, 62.
Jó, hát lehet nem a saját lányomból kellett volna kiiundulnom. Az 56ost is és a 62est is pikk-pakk kinőtte és nem volt bukós baba így elég volt tényleg a 3-4db. 2naponta fürdettük és cseréltük a ruháit, amíg ilyen pici volt.
Kisfiam 50 cm-vel szuletett. 50es ruhat nem vettem, hat kellett, kb 1 hónapig jó volt...
56-os méretet a 3-4. honap kozt hagytuk el...
Hogy mennyi vegyel? Attol fugg milyen gyakran akarsz mosni.
Nalunk volt h egy nap 3 bodyt fogyasztottunk.... a balesetekkel szamolni kell, pisi-kaki, bukik....
En heti 2x mostam, szaritogep nem volt, eleg sok ruhat vettunk, de kihasznaltuk..
Most 5 eves a fiam, hat, neha meg most is at kell oltoztetnem, mert nem vallalhato... nem figyel egyaltalan a ruhajara, foleg oviban, udvarban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!