Mi a véleményetek a Barefoot babacipőkről?
Nekem szimpatikusak ezek a cipők leírás alapján, de az első lépések előtt vagyunk még, nem tudom jó lenne e.
Az az alap felvetés, hogy sokat legyen mezítláb a gyerek, közben meg azt hangoztatják, hogy tartsa a bokáját, nezegettem tök vastagtalpú babacipőket...
Szerintetek?
A froddoról nincs jó véleményem. Más modellt vettünk, de pár hordástól nagyon csúnyán deformálódott, ronda lett. Rossz minőségű a bőr, nem is volt teljesen barefoot, hiába annak hirdették.
Utána vettünk egy Bundgaard cipőt más oldalról, azzal abszolút meg voltam elégedve, gyönyörűen megy benne a gyerek, szereti.
Amennyiben nincs gond, nem kell tartani a bokát, tartja az magát. Első gyereknél Liliputi puhatalpút használtunk az elején sokáig. Második gyerek kicsit hipoton, így neki kell bokatartós cipő.
Ne haragudj, nem egészen a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!