Hogyan érdemes babaruhát hirdetni?
Attól függ. Ha gyorsan akarok megszabadulni a ruháktól akkor csomagban hirdetem de pl a miniöltönyt vagy a sose hordott overált külön hirdettem
Én sose írtam semmit a képekre, mindent leírtam a leírásban.
Arra figyelj szerintem, hogy szép legyen a háttér, én mindig egy szürke takaróra teritve fotózok
Nem kell többször leirni a szöveget, beírod jegyzetbe amit szeretnél és onnan másolás - beillesztés..
Nekem az vált be, hogy a márkás, jó állapotú ruhákat kis csomagba raktam, max 5-6 db.
Pl 3 rugi, naci+body+sapi
A kevésbé jó ruhákat nagy csomagban árultam, nagyon kedvező áron (150-200 ft/db).
Pl 5 h.ujju body, 5 rövid, 5 naci, 5 rugi 3000 ft
A képre nagyon egyszerű szerkeszteni, nekem Huawei telefonom van, ott ha megnyitom a képet, alul van a szerkesztés rész, azon belül pedig van olyan opció hogy címke. Abból választok, arra írom a márkát, méretet, árat.
Helyi babás csoportba és market place-re rakom fel.
Általában 1-2 héten belül megveszik.
A titka szerintem, hogy én olcsón adom, nem 80%os áron.
Sokszor látom, hogy pepcos-s leggings 300, új ára 430 ft...
En is darabonkent hirdetem, rengeteg ruha van, nagyon ritka amikor valaki csak 1-2 darabot vesz egyszerre, de csomagban ritkan tudtam eladni.
En nem szoktam pl hasznalt ruhat venni, de azt veszem eszre, hogy jobban szereti a vasarlo osszevalogatni a darabokat es ugy mar mindjart kis csomag lesz :)
#5. vagyok
Ha azonos darabokat arulok, pl rovidnadragokat azokat egy kepre rakom, de ugy h kulon farmer, pamut... szerintem igy jobban atlahato, hogy mi a kinalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!