Hol kaphatok ilyenkor szandált?
Figyelt kérdés
Légyszíves adjátok tippeket, honlatneveket, már vagy húsz online cipőboltot átnyálaztam de sehol nem találok normális szandált (nyilván mert tél van:D). Bölcsibe kéne, de egyszerűen nem találok.2021. jan. 13. 21:24
2/13 anonim válasza:
Most a deichmanban akciók vannak nézz körül ott
4/13 anonim válasza:
Táncsics Cipő
Levendula Gyerekcipő
Brendon
Millió hely van, nekem sose okozott télen szandit venni.
5/13 anonim válasza:
Ddstep mar adja ki az új szezon szandijait. Nézd meg esetleg. Tancsicscipo.hu, levendulacipo.hu ezeken is vannak szandálok.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Igen én is találtam rengeteget, de sehol nincs méret, de ezek szerint én vagyok a béna :D
2021. jan. 13. 21:39
8/13 anonim válasza:
Helyi facebook adok-veszek csoportban èrdemes hirdetèst feladni, ha nem idegenkedsz a hasznàlt szandàltòl.
9/13 anonim válasza:
Mekkora méret? Táncsics elég szépen fel van töltve.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, találtam.
2021. jan. 14. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!