Ha most 112 cm a fiam akkor nyáron még 116-os méret elég lesz?
Figyelt kérdés
Találtam egy jó oldalt és szeretnék előre vásárolni viszont nem tudom, hogy 116-os vagy 122-és méretet rendeljek.2021. jan. 13. 11:57
1/8 anonim válasza:
Bőven elég lesz a 116os nyárra.. az én gyerekem már két éve hordja a 116os ruhákat..
5/8 anonim válasza:
Hát attól függ. Az én fiam is annyi, de van ahonnan már most rövid neki a 116-os ruha. Sinsay, Auchan, Pepco, ezekből már 122-est vennék neki. H&M, Lupilu, Reserved szerintem elég a 116.
6/8 anonim válasza:
Márkától függ. A 1ö7 cm-es lányomnak is van, amiből már a 122-es kell.
7/8 anonim válasza:
Én meg várnék vele 2-3 hónapot .addig lehet nő még pàr cm .
8/8 anonim válasza:
Tavasszal, nyáron nyúlnak a gyerekek.
Mi a 116-os méretet hordtuk a legtovább, ebből kiindulva szerintem nyárra még jó lesz, őszre kelleni fog a nagyobb, de nagyon márkafüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!