Mikor kell használni a fürdőköpenyt?
Figyelt kérdés
Ejj de hülye kérdés igaz? Az. De fogalmam sincs, mikor kell használni. Fürdés után rögtön megtörlöm a babát, és felöltöztetem. Mégis akkor mire kell egy babának a köntös? Fürdőhelyekre nem járunk.2020. szept. 30. 09:42
11/14 anonim válasza:
Babának fogalmam sincs, max akkor veszek majd neki, ha megyünk strandolni. Én amúgy télen reggelente szoktam pizsire húzni, mert hétvégén csak reggeli után öltözök fel.
12/14 anonim válasza:
Akik szeretnek meztelenül vagy fehérneműben aludni, ők reggel csak kontost vesznek fel mig kaveznak, szetneznek a teraszról stb. Konnyebb reggel szexelni is ha csak köntös van rajtad 😉 pici babaként nem volt az enyémnek se, később hidegebb idoben már a fürdőben megtöröltem, ráadtam es szárazon, melegben vittük a szobájáig. Folyosón nincs olyan meleg.
13/14 anonim válasza:
Páromnak volt, de egyikünk sem használ. Nekem 1 van, azt a szülésre vettük, utána eltettem valahová :D Nálunk kb olyan idő van, hogy pólóban lehet lenni egész évben, szóval szerintem felesleges. Amúgy köszi a kérdésért, tanultam belőle. Épp tegnap láttam a boltban a gyereknek, de a párom kérdezte, hogy hol/ mire használná, és nem tudtam rá válaszolni :D
14/14 anonim válasza:
10-es vagyok. Amúgy miért pontoztatok le? Az volt a kérdés mire jó a köntös. Pl erre. 🤷🏼♀️ De tényleg érdekel. Nyilván átforditva gyerekre, telen ha hűvösebb van amíg le nem fekszik/reggel fel nem öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!