Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miből mennyit, milyen méretűt??

Miből mennyit, milyen méretűt??

Figyelt kérdés

7 hónapos terhes vagyok, már vettem sok babaholmit, ma válogattam szét miből mennyi van,56 tol 68 ig vasaroltam vegyesen. Hát kicsit benéztem, mert 56 osból van a legkevesebb cucc, nehéz elcsípni. Tehat 56 osbol:

Hosszu ujju body 4 db

Hosszu u. felsok/szvetterkek 7 db

Nacik 6 db

Hosszu ujju rugik 7 db

Ujjatlan rugik 2 db

Rovidujju body 4 db

Meleg plüss overall 3 db

sapik, kesztyuk, zoknik. Szerintem keves... Mibol mennyit vegyek meg? 50 es meretbol is vegyek par db ot? Koszi, ha segitesz!

2020. szept. 2. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én, bodyból vennék még 1-2 méretet.

50-es méretet, a helyedben nem vennék, ha mégis pici lenne a baba, utólag még mindig tudsz vásárolni.

Az első 3 hónapban, szerintem a body+ rugdalózó, textilpelus a legfontosabb. A többi csak "díszítés".

2020. szept. 2. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenének 7 szetterke?
2020. szept. 2. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem kell más, inkább sok ez, mint kevés, overall-bol hogyan adsz rá 3-at, egy méretből egy bőven jó lett volna, talán body még jöhet hozzá pár darab, de szerintem az se kell, 50-es felesleges
2020. szept. 2. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Rövid ujju body-bòl vennèk mèg, azokra folyik ki a kaka :)
2020. szept. 2. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen... Igen body mindenkeppen kelleni fog meg szerintem is..

Kettesnek: kaptam baratnomtol 4 felsot, 3 szvettert pedig a keresztanyam kötött,ajandek volt :) Ezeket nem vettem, se nadragokat,kaptuk.

2020. szept. 2. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Rövid ujjú bodybol még simán vehetsz jó sokat, meg rugdalozobol is. Úgyis nagyrészt ez a kettő lesz rajta, pláne jön a hűvös idő, rövid ujjú body és hosszú ujjú rugi lesz a legtöbbet rajta. És alltalaban a 62 méretet is jó sokáig hordják. Én nagyon bánom hogy másra hallgattam hogy jajj 56-62 bol ne vegyél sokat hamar ki növi... Hát 55 cm el született a babám és még az 56 is lógott rajta egy darabig😂 textil pelusbol is vegyél jó sokat meg ami nekem jól jött volna ha valaki mondja az az hogy vegyektobb nagy textil pelust vagy tetra kifogot, mert a védőnőnel dokinál stb a sima kicsi textil pelus nem elég mert le lóg róla a baba és hát engem zavar ha hozzá ér az ottani dolgokhoz, amióta már a nagy pelust viszem tok jó hogy mindenhol be fedi
2020. szept. 2. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:

"Hát 55 cm el született a babám és még az 56 is lógott rajta egy darabig"

Akkor tuti olyan helyen szültél, ahol hajlattól hajlatig mérték 😉 Nyújtva valószínűleg kb. 50 volt.

2020. szept. 3. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!