Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 1 évesnek télre lábfejes vagy...

1 évesnek télre lábfejes vagy lábfej nélküli overál legyen?

Figyelt kérdés
Január 2.-án tölti a 1 évet.
2020. aug. 8. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Unokaöcsém 9 hósan járt, neki láb nélküli kellett. A kisfiam 14 hósan indult el, neki még lábfejes lehetett volna, de nem olyat kaptunk a nagyszülőktől, így kipótoltunk egy puhatalpú bélelt csizmával.
2020. aug. 8. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Labfejes abszolut. Kb tavaszra fog ugy jarni, h ki is veszed seta kozben.
2020. aug. 8. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Labfej nelkuli. Sok kisgyerek jar mar egy évesen. Ha a tied bem fog se lesz baja labfej nelkuli overallban
2020. aug. 8. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Azért már most ilyen idősen látszik, hogy milyen a mozgásfejlődése, mire lehet számítani.

Nagyobbik nálunk nyár végén töltötte az 1-et, mégis lábfejest vettem volna, ha rajtam múlik, viszont 92-esben nem találtam. 1,5 évesen indult el, így sokkal praktikusabb lett volna még a zárt.

Kisebbik gyerek sokkal gyorsabb mozgásfejlődésű volt, nála már inkább a nyitottban gondolkodtam.

2020. aug. 8. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyat aminek levehető a lábfej része.
2020. aug. 8. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Lányom egy évesen lábfej nélkülit hordott, pedig még nem járt. Vhogy kényelmesebbnek éreztem
2020. aug. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!