Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol adjam el?Bababizományiba?S...

Hol adjam el?Bababizományiba?Sok kinőtt babaruhánk van,interneten árulom őket,de csak 2-3db-ot tudok eladni belőlük.

Figyelt kérdés
Hiába rakok fel ruhacsomagokat,válogatnak belőle szóval így se jó.

2020. jún. 23. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
En mondjuk vennék 74-est a saját városomból, ha jó minőségűek. De amúgy nekem az a meglátásom, hogy-bár ertem, miért- de ezek a hirdetések nagyon gagyik. Szép képekkel, vasalt ruhakrol sokkal hamarabb megvennem en is, mint hogy ki van szórva egy csomó gyűrött ruha valahova. És akkor persze ha a saját városomban van nem zavarna, hogy elmenjek 5 bodyért meg 2 nadrágért.
2020. jún. 23. 20:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen méret és fiú vagy lány? 😀 Viccen kívül kérdezem

Én úgy adtam el, hogy megkértem a védőnőt, h ha lesz egy kismama, akivel a gyerekeink mérete passzolna gondoljon már rám, mert már nem férek. Mindkétszer felvásárolta az anyuka tőlem, szval szerencsém volt. Egy próbát megér

2020. jún. 23. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

Én az összes ruhát összegombolva,kivasalva igényesen típus szerint kiterítve fotóztam le.

Csak folt és szakadásmenteseket tettem bele, illetve egyik sem volt bolyhos. Szerintem ahol ennyire túlkínálat van fontos a "marketing", illetve az ár. Én is láttam ruhacsomagot 50-70 ezerért, de valljuk be, ennyit ki az aki kiad használt ruháért?

Én úgy voltam vele, a kevés pénz is több mint a semmi, és legalább nem marad rajtam. Nálam a 2 dobozban kb 100-110 db ruhanemű volt.

2020. jún. 23. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én kismama vagyok!

Szívesen megnézném a rucikat ha elküldöd őket. 🙂 Írj privátban és felkereshetjük egymást messengeren😉

2020. jún. 23. 22:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen,pont nemrég láttam egy 60bos ruhacsomagot 30.000ft-ért.És hamar elvitték azt a két doboz ruhát?
2020. jún. 23. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem pár hétig hírdettem. Ja én foxpostal küldtem nem hátrány ha felajánlod ezt a lehetőséget is.
2020. jún. 24. 06:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Én egyenként adom el a helyi Facebook csoportba és elviszik igaz nem baba hanem nagyobb gyerekruhákat és személyes átvétellel.babaruhákat nehezebb eladni .
2020. jún. 24. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!