Ma sétára mibe öltöztessem a 3 hónapos babát? Kb 20 fok lesz.
Na megjött az első hisztis, már vártam, ebben a kategóriában szinte kötelező :D
Nyilván sosem volt még tavasszal babám, honnan tudhatnám, mit kell ráadni? Mostanában nem jártunk ki a helyzetre való tekintettel, ezért tettem fel a kérdést. Kb. azt se tudom, én mit vegyek fel, de az mondjuk pont nem is érdekes.
Köszönöm a válaszokat egyébként 😊👍
Én nem hisztiztem ellentétben veled, aki úristenezik. Nem úgy néz ki h lesz.arod miben van a gyerekem, mert kiakadtál :D
amúgy nincs erkély, sem udvar (különben egész nap kint lennénk), ezért nehéz megítélni ablakon keresztül.
végül overál lett, mert amúgy nagyon vékony az anyaga, le volt húzva a cipzár, és szemmel láthatóan elég jól érezte magát így. a szél is fújt.
köszönöm a válaszokat.
Hát, igen. Valahogy a magyar anyukák (tisztelet a kivételnek - én is az vagyok 😂), imádják túlöltöztetni a gyereküket.
Röhej ami megy.
Átmeneti overál 20 fokban, amikor az érezhető hőmérséklet napon 23-24, plusz a mózesben még 2-3 fokkal jellemzően több van (nyáron 5-10-zel)...
Közben anyuka valószínűleg egy szál pólóban. 🙈
Nézni se bírom az ilyet. Szerencsére téged nem láttalak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!