Nem vagyok egy mosó-masa. Mennyire mostátok szétválogatva a babaruhákat/mosható pelenkákat? Első mosás lenne, utána remélhetőleg belejövök.

Figyelt kérdés

Kaptunk pár színeset is (pl pirosat). Ha bedobok egy színfogó kendőt vele akkor moshatom a többi színessel? Van ami fehér-kék csíkos és nem akarom hogy a fehér részét befogja. Sensitive bababarát mosógélt vettem, azzal tervezem mosni, de pl hány fokon kellene és milyen programon? Van cottons, cottons eco, delicate/silk, wool, easy care, dark wash, sensitive, sport wash, super quick, mixed load. Tudok angolul nem lefordítani kellene, csak nem tudom melyik lenne a legjobb babaruháknak, melyik bamboo-charcoal pelenkabetétnek stb. Kell nekik mosózsák?

Bocsi, hogy ennyire életképtelen vagyok egyébként... :D

2020. márc. 2. 17:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A mosós pelusnál fontos hogy megőrizd a vízzáró rétegét ezért fontos hogy mivel mosod. Ha van betét azt lehet külön áztatni, magasabb hőfokon is.

A babaruhákkal kapcsolatban - én a plüss anyagúakat 30 fokon mostam, nyilván a pirosat nem mostam a fehérrel, de a kék-fehér csíkos 40 fokon nem fogja egymást befogni. Néhány hónap (kb.2) után én már együtt mostam a felnőtt ruháinkkal, eddig túlélték a gyerekek - 6 és 7 évesek.

2020. márc. 3. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!