Újszülöttet télen milyen gyakran fürdettek, milyen gyakran cserélitek a ruháját, ágyneműjét?
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 07:06
1/8 anonim válasza:
Naponta
/ baleset esetén popomosás akár napközben többször is/
Minimum 2 ruha / éjjel más, mint nappal/ baleset esetén több.
2 naponta cserélem a feje alatt a tetrapelust/ textilkendőt.
Lepedőt hetente..
2/8 anonim válasza:
Mindennap fürdettem, fürdés után tiszta pizsoma, reggel tiszta ruha. Ha leböfizte magát vagy kakis lett a ruha akkor megint öltöztettem. Az ágyneműt kB 3 naponta cseréltem
3/8 anonim válasza:
/ nem bukós
Ha az lenne, akkor ruha és az ágy is gyakrabban lett volna cserélve/
Nyári babát is ugyanígy csináltam
1.
4/8 anonim válasza:
Fürdeni csak minden másnap szoktunk, közte nedves törölközővel mosdatom. Ruhacsere csak este van, reggel nem öltöztetem át, pici még, majdnem egész nap alszik úgyis. Ágyneműt nagyjából hetente cserélek (együtt alszunk). A nagylányommal is így csináltam.
5/8 anonim válasza:
Minden nap fürdetjük. Naponta kétszer öltöztetem, de az a minimum, mivel sokat bukik. A lepedőt kétnaponta, a kis párnát naponta. A rácsvédőt hetente, a takarót is.
6/8 anonim válasza:
Én mindkét lányomat minden nap megfürdettem napi 2-3 öltözet ruha èrtelem szerűen attól függően h sokat bukott e vagy napszaknak megfelelően.A nagyobbik Novemberi nem volt baj h hideg van ezen a téren☺☺☺☺☺
7/8 anonim válasza:
Mindkét lányomat a születésüktől kezdve minden nap fürdettük. Nálunk az jelenti a nap lezárását.
Fürdés után be az ágyba. Újszülöttként minden este tiszta rugdalozo és nappal tiszta ruha. Ha baleset érte természetesen cseréltem ruhát ha egy nap 3x akkor 3x.
8/8 anonim válasza:
Ja és mindkét lányom télen született. Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!