Szerintetek 5kilos babára lehet adni bugyipelust?

Figyelt kérdés
5kilo körül van a babám, 4honapos. De eléggé ficankolos ha pelenkazok nehéz ra adni a nadrágpelenkat ezert arra gondoltam hogy veszek Pampers pants bugyipelust de ugyebár az 6kilotol 10kg-ig van. Szerintetek nem lesz nagy rá az a pelus ami 6kg-tol van? Azért kerdezem mert akkor még nem veszem meg csak később
2020. jan. 3. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp ki akarod próbálni ajánlom a libero up&go-t azok alapból kisebbek. De szerintem egy ekkora gyerekre tök felesleges, fele annyit nem bír mint a nadrágpelus és jóval drágább is.

A 2 évesemmel csak azért használjuk, mert kacsintgat a szobatisztaság felé és ezt maga is fel le tudja venni.

2020. jan. 3. 15:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam de az meg 7kilotol van, még nagyobb:(
2020. jan. 3. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld ki, legfeljebb 1 hónap múlva használod el, amikor belenőtt, amúgy tényleg túl drága.
2020. jan. 3. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Nehogy mar ne tudj bepelekazni egy 4 honapost. 1-2 evessel mit fogsz kezdeni?
2020. jan. 3. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Uristeen megint a rosszindulat. Biztos nemvagy magaddal megelegedve ;) ki mondta hogy nem tudok te pihent agyu? Csak gondoltam egyszerűbb a bugyipelus de veled súlyos gondok vannak anyukám :DD
2020. jan. 3. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
De megvagyok😆
2020. jan. 3. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

#4-esnek igaza van, pont ez jutott eszembe, hogy vicces egy fekvő, 5 kilós baba pelenkázását nehéznek tartani, aki max. kalimpál a végtagjaival, esetleg elfordul. Egy másfél-kétévest ehhez képest olyan, mint a pankráció életre-halára szabályok nélkül. 😆

De a kérdésedre válaszolva: tapasztalatom szerint nem érdemes. A pants típusú pelusok nem erre valók, bilire szoktatásnál érdemes inkább használni őket, nem tárolnak annyi folyadékot, mint az azonos méretű bugyipelusok. Ha kaki megy bele, levenni is rosszabb, összacsomagolni is, én legalábbis utálom, ha pantsbe megy kaki. A Libero Up&go nagyon jó amúgy ebben a műfajban, az éjszakára még nem ágy tiszta 4 évesemnek azt használunk. A kicsi -2 éves- néha játszik bilizőset, kezd érdeklődni, így tartok itthon 5-ös pants plelust, ha kedve van gyakorolni, de alapból normál pelenkát adok rá.

Nyugodtan vegyél egy kis csomaggal, próbáld ki, hogy neked jobb-e cserélni, neki jó-e viselni. Erre nincs egyetemleges jó válasz.

2020. jan. 3. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia én mind a három gyereknél pants pelust használtam kb 5hónapos koruktól. Szerintem praktikus, és többet bír mint a sima pelus. Nekünk a libero up&go nem vált be, bár tényleg kisebb valamivel (a honlapjukon lehet ingyen mintát kérni ha szeretnéd kipróbálni). Árban se sok különbség van, én ma vettem 62ft-os databáron. A lényeg hogy figyelni kell mikor hol akciós (emag-on szokott nagyon jó árban lenni illetve a rossmannban baba kártyával)

Szóval én csak ajánlani tudom, veszteni valód nincs :-)

2020. jan. 3. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!