Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Monello kiscsillag megéri az...

Monello kiscsillag megéri az árát?

Figyelt kérdés
2019. nov. 14. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az speciel pont nem de amúgy én vagyok az anyuka aki a babafészektől a labdamedencéig minden szart megvesz a gyereknek amik mások szerint haszontalanok. Biztos van akinek hasznos de én nem tudok elképzelni olyan szituációt amikor csak egy ilyen lehet jó és nem az overál / bundazsák / takaró.
2019. nov. 14. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szerettem. Főként ősszel- tavasszal használtuk sokat. Viszont én nem a Monello-t vettem meg, hanem a Wish-ről rendeltem kb. 2000 Ft-ért, és az is nagyon jó minőségű, pihe-puha volt. Kettőt is vettem: egy vékonyabbat, és egy belül bundásan béleltet. Jelentősen leegyszerűsítette az indulásra készülődést, és azzal együtt a hordozóba is be tudtam kötni.

Így nekem nagyon megérte!

2019. nov. 14. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!