Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Szamos szupinált cipők jól...

Szamos szupinált cipők jól vannak számozva? Olyanok mint az átlag?

Figyelt kérdés

Lányomnak rendeltem 24-es őszi cipőt, tavalyi 23-as volt, de konkrétan tele van benne a lába, nyílván tavasszal már nem lesz jó rá.

Ilyenkor ti már inkább ráadjátok az egyel nagyobbat? Bakancsból télre mindenképp 25-öst rendelek.

A szandálnak más a méretezése? Abból tavasszal 22-es volt neki, most 23 vagy 24-est rendeljek? Gondolom 25-ös még nagy lenne, mivel ezek nyitottak.

Tapasztalt anyukákat kérdezem.

2019. szept. 24. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Itt van két link, össze tudod hasonlítani, bár nem tudom mi az átlag.

Én akárhol rendelek, mindig meg van adva a cipő belső talphossza, a gyerek talphosszát lemérem és kb 1 cm-t adok hozzá. Ilyen belső talphosszúságú cipőt veszek.

Ahol nincs megadva a belső talphossz, onnan nem rendelek!

2019. szept. 24. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy az első, csak én félcentit adok hozzá, mert keskeny a lába és 1 centivel nagyobb cipő a bokáját nem fogja saját tapasztalat alapján.

Egyébként a szamos supi máshogy számozza a szandáljait, mint a zárt cipőit. Más a bth. Régen (amikor azt vettem) a Táncsicsról vagy a Levendula cipőtől vettem, ott korrekten tüntetik fel a belső talphosszt.

2019. szept. 24. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!