Ti hogy öltöztetitek 1 éves gyereketeket ebben az össze vissza időben?
Ma nem pl meleg is volt de azért többször volt hűvös szél is. Hosszú nadrág volt rajta, hosszúújjú felső és egy melegebb mellény a fején pedig egy vékony sapi mert biciklivel mentünk.
Ez így jó? Láttam másik babákat, egyik téli kabátban és sapkában volt másik pedig csak egy felső volt és egy nadrág.
Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy jó.
Ma egész napos szabadtéri programon voltunk.
Reggel 10 fok volt, du 20, estére 13-14
Harisnya, body őszi overál sapka
Majd harisnyára kapott nadrágot, egy pulcsit,
Később pulcsi le. Harisnya maradt,
Mert sokszor leült. Mellény fel időnként...
Este eljöttünk az overál előtt
Igen, egy táska ruha volt nálam.
De meg a váltás body is kellett, leöntötte magát.
( jó, hogy kocsival mentünk)
14 hónapos a kislányom; rétegesen öltöztetem ebben az időben, hogy könnyen le is tudjak róla venni ruhát, ha a napon melege lenne, meg rá is tudjak adni, ha hűvösebbre fordulna az idő.
Ma pl. ez volt rajta:
Rövid ujjú body; vékony, hosszú ujjú póló; kötött kardigán; pufi mellény; farmer nadrág; közepesen vastag zokni; átmeneti cipő.
Napon csak a hosszú ujjú pólóig öltöztettem, délután már a kardigán is rajta volt, kb. 6 órától már a mellény is, ahogy hűlt le a levegő. Kb. 2-től, fél 7-ig voltunk ma kint, és a kint is altattam, akkor egy pléddel takartam be plusszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!