Lehet valamit tenni az ilyen foltok ellene?
Egy ismerősöm nemrég szült és azt mondta ha elfogadom ad nekem majd a baba ruhákból (én október elejére vagyok kiírva).
Na már most. Amikor náluk voltunk baba látogatóban láttam hogy azt a ruhát ami kakis lett csak úgy bevágta a többi szennyes közé. Ha jól tudom, előkezelés nélkül foltot hagy a kaki a ruhán. Ha ilyen ruhákat adna, van valami ami kiszedi vagy inkább el se fogadjam?
Nem akarok hálátlannak tűnni.
Szerintem azt már ki nem szedi semmi.
Mondd azt, hogy köszönöd szépen, de rengeteg ruhát kaptál már, nem hinném, hogy ezen sértődés lenne.
Úgy tapasztaltam hogy éppenséggel márkafüggő (anyagfüggő), hogy miből hogy jön ki. Illetve amióta új gépünk van, sokkal gyakrabb, hogy tényleg elég csak bedobni a ruhát, kiszedi a szokásos mosószerrel.
Úgyhogy ne írd le
Persze, simán. A francnak van kedve két gyerek mellett azonnal áztatgatni, mégis kiszedek majdnem minden foltot, legyen az kaki, gyümölcs vagy csoki a nagyobb ruháján.
De rém egyszerű, nem fogadod el, ha nem tetszik.
Szerintem annyi intelligenciája neki is van, hogy foltos, szakadt ruhát nem ajándékoz.
Ha mégis, kidobod.
Fehér ruhából a clorox mindent kiszed :D
Színesre én még nem találtam tuti megoldást, van ami kijön, van ami nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!