Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik babakocsinak van a...

Melyik babakocsinak van a legmagasabban a (sport) ülése? Sos fontos

Figyelt kérdés

A lényeg hogy minél kisebbet kelljen hajolni mert nem tudok sajnos. Stokke tudom magas, de az 400felett van.

Tudja valaki melyik babakocsiknak ilyen magas még az ülőrésze?

Ilyen infók egyikről sincsenek.

Autó nincs úgyhogy a járjak körbe pár boltot kilőve.

(Jó lenne ha relatív könnyű lenne, és tudna közlekedni nem plázaterepen is. A stokke trailz ilyen, de mint mondtam az 400felett van- hozzá a szélvédő, lábzsák szb darabja 40-50ezer ft azaz kb 600ezerből jónne ki)

Ami fontos, hogy mindkét irányból feltehető legyen mert amíg pici addig felém néz.

2019. júl. 18. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

"Autó nincs úgyhogy a járjak körbe pár boltot kilőve."

Bruhaha, busz sincs? Mivel közlekedsz?

2019. júl. 18. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Stokke xplory hasznaltan?
2019. júl. 18. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Jófogás tele van használt stokke kocsival, 100.000-ert már van!
2019. júl. 18. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Esetleg ez?

[link]

[link]

2019. júl. 19. 08:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem tudsz hajolni a babakocsi ules magassága lesz a legkisebb problémád
2019. aug. 13. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Stokke, Joolz, Jané, Mima ezek vannak magasabban.

Ezek mind a drágább kategóriába tartoznak. Mindegyik van jófogáson használtan már elég jó áron. Joolzt itthon csak outletben forgalmaznak ilyen 130-tól láttam több színben is ezen az oldalon + kiegészítők.

[link]

2019. aug. 30. 13:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A stokkeról csak a trailz verzió lenne ami (elvileg) bírja a terepet, az használtan is 250felett van. Másrészt sajnos nem dönthető teljesen vízszintbe (fenék-lábrésznél)

A többiről hallottam de tapasztalatot senki nem tudott mondani ami értékelhető lett volna.

Maxi-cosiról hírlik hogy na az minőség, de nekik nem nagyon van tzdtommal magasabb fekvésü ülés.

2019. aug. 31. 07:05
 8/9 A kérdező kommentje:
A joolzt nézegettem, de mivel itt nem forgalmazzák, használtan megvéve (2db van összesen) senki sem szervízelné. Így ha bármi baja lenne azonnal másikat kellene venni amire nem lenne lehetőségem. Plusz infókat sme lehet róla találni mivel ugye nálunk nem igen van.
2019. aug. 31. 07:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Most akkor elmondom neked, hogy a Cybex babakocsinkat sem hajlandó a Cybex szervízelni hiába írtam nekik mert elhagytuk a hordozó adaptert és szerettem volna újat vásárolni, a magyar kirendeltség válaszra sem méltatott, majd amikor írtam az európai anyacégnek közölték, hogy keressem a problémámmal a magyar kirendeltséget, majd amikor mondtam nekik, hogy le sem tojnak akkor arra már nem is válaszoltak. Nem lennél sokkal előrébb. Csak annyi a különbség, hogy ezek a német babakocsik mint a Cybex, Joolz nem romlanak el, ezért tojnak bele a szervízelésbe mert nincs rá igény. A lengyel kocsiknál óriási ipar épül erre, mert szar minőségű és folyton bekrepálnak. Ha csak ezt tart vissza a Joolztól akkor gondold át újra mert szerintem azzal járnál a legjobban. Amerikában az egyik legnépszerűbb babakocsimárka, nem véletlenül. Mi is csak a súly miatt döntöttünk a Cybexnél de emellett egy Joolz volt a befutó mert fantasztikus babakocsi, nagyon magas minőség és egy álom tolni.
2019. aug. 31. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!