Melyik Maxi-Cosi babahordozót ajánljátok, és miért?
Tudtommal a pebble a legjobb, mármint tesztek szerint. A legjobb ha van rá lehetőséged, hogy bemenj egy boltba (pl brendon vagy akár kisebb bababoltok is) és megnézed, megfogdosod.
Azt jó tudni, hogy egy komolyabb minőségű babahordozó/autós hordozó nem 1-2 kiló, még magában is irtó nehéz. Ehhez jön egy átlag 7-8 kilós fél éves és lesz a kezedben 12-15 kiló tehetetlen súly (egy ugyanilyen súlyú totyogós vmennyire tartja magát) vagyis érdemes olyat választani, amit babakocsivázhoz tudsz csatlakoztatni. A maxi cosi ebben is jó, sok kocsival kompatibilis.
Cabriofix van, nagyon elégedett vagyok vele.
Más maxi cosi hordizot nem próbáltunk. A nagyfiamnak Concord hordozója volt, azt picivel jobban szerettem.
Nekem fontos volt, hogy kompatibilis legyen a babakocsival, ugyan elsősorban autóban használjuk, de egy be vásárlásnál van amikor egyszerűbb a hordozót rátenni a vazra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!