Chicco easy fit hordozót mikortól lenne jó használni?
A leírás szerint születéstől használható, de azt azért korainak gondoltam... most 1 hónapos a babánk. Mikortól lehet/érdemes használni?
Ezt semmikortol!!!
Szovott, rugalmas vagy karikás kendőt hasznalharsz nyugodtan
Ne haragudjatok, én a kendővel nem tudok bánni, nem nekem való.
Valamint nem feltétlen akarom most újszülöttként hordozni, bőven elég a babakocsi még, csak érdeklődöm hogy később kb. mikortól tudnám ezt a hordozót használni, 4 hónap, 6 hónap, egy év?
A semmikortól azért nem gondolnám, ennél sokkal szarabb kialakítású kenguruk voltak amikor a testvéreim születtek és semmi bajuk nem lett, nem gondolom hogy ennek a max heti 1-2 alkalmas használatával meggyilkolnám a gyerekemet...
Ez a hordozó nem jó! Sem most sem fel éves sem két éves gyereknek.
Valóban vannak rosszabbak is. Nyilván nem gyilkolod meg a gyereked vele akkor sem ha minden nap óráját használod, de károsodhatnak az izuletei. Egy esetleges probléma esetén el tudnál számolni a lelkiismereteddel? Plusz kényelmetlen a hordozónak és a hordozottnak is egy bizonyos súly fölött mindenképp.
Sokan nem szeretik a kendőt, egy 4 hónapos babának jó lehet már a mei tai, kis kompromisszummal (mindenkepp lényegesen kevesebbel, mint egy kenguru) egy csattos hordozó is.
Én is úgy tudom, hogy csatos hordozó, a boltban akként árulták, a dobozon is az van. Valamiért ez az oldal írja kengurunak.
Jó hát ha szerintetek ennyire rossz akkor nem használom, de kendőt sem fogok....csak nem értem miért írják rá a dobozára akkor, hogy orvosok által bevizsgált, jó a csípőnek ,stb....
Csatos hordozó ként keress rá, valami ilyesmi jó lenne nektek, későbbtől ahogy írtad (totyogó kortól)
ha már a chicco, akkor maradva az oldalán ezek ezerszer jobbak:
Én csak egy hordoós anyuka vagyok, de ezekbe beletenném a gyerekemet ellenben az általad linkelttel. Mondjuk úgy valóban 4-5-6 hónapos kortól.
De azért elsősorban nem ezeket választanám, csak hát maradtam azon az oldalon, ahol te keresgéltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!