Segitséget szeretnék kérni hogy hol lehetne egyedileg készitetni babakocsit egy igazi hercegnőset?
Egyébként hihetetlen,de abból is gyártanak ilyen gusztustalanul giccseset:D
Mondjuk még mindig szebb, mint az a másik, de egy bogarat nem tennék bele, nem hogy gyereket 😅😅
Annak is biztos meg van az oka, hogy Katalinék meg maradtak a sima feketénél, bár választhatták volna ezt is. Talán nem akartak hányi minden alkalommal, amikor a pillantásuk a kocsira esett.
De kérdező, ennél hercegnősebbet nem találsz. Ha van rá 1800 fontod, rajta!
Azt meg már csak úgy mellékesen tenném hizzá, hogy a hercegnőket a hétköznapokon nem tolják ilyen böhöm babakocsikban, mert nem praktikus.
Pont olyanba csücsülnek, mint a fiú testvéreik.
Vágod, egy sima fekete babkocsi.
Amúgy meg az ilyen csillámok, ékkövek hamar lepotyognak, amitől csak még rondább lenne az egész.
Wááá, tényleg, az nekem fel se tűnt😂😂
Tetszik ez a megnevezés, bár szeintem az a dada. De emez megnevezés nekem jobban tetszik😂😂
Biztos valami újságban hírdette: Tesófellépő-cipelő asszisztenst keresek! Munkaköri leírás: cipelni a tesófellépőt séták alkalmával. (Csakis abban az esetben, ha a két idősebb gyerek is jön, vagy közülük az egyik, egyébként otthon kell maradni a fellépővel együtt.)
SÜRGŐS!
Kati!
Hát akkor irasd bele a "nevit". Egyébként mi vagyunk a primitívek, de a te mondatodnak se eleje, se vége, se vessző se pont. (És nem érdekel a "telorol vok", mert én is.)
Amúgy meg legyen full pink a kocsi, felőlem ráragaszthatsz szixalaggal vagy techonokollal köveket is, de az attól még nem esztétikus. Ide is emberek járnak, pont mint a való világba, ha itt azt mondják, hogy ronda és giccses, akkor szerinted a valóságban nem? Jó, lehet ha a péróba laksz, akkor menő lesz, de amúgy kötve hiszem.
És nézd, a linkelt két babakocsi is ronda, utóbbi rádásul luxusmárka, ha már a királyi család is ilyen típusút használ, akkor gondolom annak számít, de még ott se tudták szépre megcsinálni.
Most még ezeken a kövecskék... hát nem tudom. Csináld, ha akarod, de attól még gusztustalan.
Üdv, egy állat - nem vagyunk egy szinten, a biztos, és gondolom te az emberek közé sorolod magad, úgyhogy szíves örömest megyek a másik kategóriába.
De minek kell ráírni?? Hogy tudd, hogyan nevezte el??🤣
Kövecskével kirakni, anyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!