Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Sportbabakocsit mikortól...

Sportbabakocsit mikortól lehet használni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, a mózest addig kell, vagy legalábbis érdemes, míg nem tud ülni a baba. Persze a sport részben is lehet fektetni. De enyhén meg is lehet emelni. Nagyon nem vagyok ezekkel tisztában, ti hogy használjátok, használtátok?

2019. máj. 8. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen , tudom valamiért félnek a magyarok az autósüléstől teljesen feleslegesen egyébként mert kagyló alakú. 🤷‍♀️
2019. máj. 8. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem egyenes benne a baba háta? Pont az a lényeg, hogy ne egy full kemény, kifeszített valamin legyen, hanem a gerinc természetes ívét kövesse, a kendős hordozónál is az az ideális.

Ha az autósülés káros lenne, nem forgalmaznák. Nyilvánvalóan több órára nem jó benne tartani, de egy sétától mi baja lenne?

Mint ahogy neked, nekem is, kellemes kinyújtózni egy hosszú út alatt, de egészségügyi problémát attól még nem okoz, ha benne tölt egy kis időt.

Mi a mózest kb kétszer használtuk, mivel nem látott ki belőle unta. Rövid távokra az autósülés is megfelelt, amíg belefért, utána a sportrésszel bűvészkedtünk (kissé döntve, a gerincét nem terhelve, nem ültetve). Miután felül magától a baba, ezzel sincs egyéb teendő.

2022. jún. 8. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!