Ezért az àrért iké
Viszont autóba tenni nehéz ezeket, ha pedig nem autóztok akkor nehéz lesz...
MK kocsik sport ülő része keskeny, nagyobb baba kinövi 9 hónaposan
Altatni szeretem benne a lányom, de vettem 9 hós korában egy rendes sport kocsit , ami dönthető vízszintesig esernyőre csukható (6kg alattit)
Nekem nincs tapasztalatom vele, első blikkre azt látt,hű de olcsó, de aztán észrevettem milyen elcseszett kialakítása van a sportrésznek....
Csak a mózes miatt vennék, ha ilyet vennék.
Igen én is kicsinek látom a sport részt. Ha mar veszek akkor olyat szeretnék ami jó lesz akkor is ha nő a baba. Nekem is az ára meg a kinézet tetszett. Sokan mondják hogy a hordozó is fontos-ehez nincs.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Sosem lehet rátenni nem hozzávaló hordozót, mert nem lehet csatlakoztatni, balesetveszélyes, de gyakorlatilag rátehető csak mozog, én így használtam régebben, gyakorlott anyukaként.
A babakocsiról: járdára nem tudsz felkaptatni vele az innen látszik, csak ha lábaddal fixálod az alsó vízszintes tengelyt. Tolókarja csak hosszabbítható, de nem dönthető. Gondolom más előnyei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!