Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
[link]

2019. ápr. 19. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyesmi volt nekünk is és elégedett voltam vele :)
2019. ápr. 19. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy se kapsz reális véleményt, mert ezen az oldalon tilos szidni, törlik a negatív kommenteket a márkáról. Ez is törlődni fog. ;)
2019. ápr. 19. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezért az àrért iké

Viszont autóba tenni nehéz ezeket, ha pedig nem autóztok akkor nehéz lesz...

MK kocsik sport ülő része keskeny, nagyobb baba kinövi 9 hónaposan

Altatni szeretem benne a lányom, de vettem 9 hós korában egy rendes sport kocsit , ami dönthető vízszintesig esernyőre csukható (6kg alattit)

2019. ápr. 19. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem nincs tapasztalatom vele, első blikkre azt látt,hű de olcsó, de aztán észrevettem milyen elcseszett kialakítása van a sportrésznek....

Csak a mózes miatt vennék, ha ilyet vennék.

2019. ápr. 19. 21:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen én is kicsinek látom a sport részt. Ha mar veszek akkor olyat szeretnék ami jó lesz akkor is ha nő a baba. Nekem is az ára meg a kinézet tetszett. Sokan mondják hogy a hordozó is fontos-ehez nincs.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

2019. ápr. 19. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez a márka van, én nagyon szeretem. Tágás a mózes és a sportrész is. Becsapós, mert kicsinek tűnik de nem az. Szerintem próbáljátok ki, látatlanban ne vegyetek soha babakocsit.
2019. ápr. 19. 23:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Csak az a baj hogy pesten van ilyen áruház mi meg vidéken lakunk. Elég messze. Mivel nincs hozzá hordozó, ti azt külön vettétek? Rá lehet tenni a nem hozza kapott hordozót is?
2019. ápr. 20. 01:04
 8/9 anonim ***** válasza:
7vagyok. Mi 3in1-t vettünk, azaz volt hozzá hordozó. Szerintem kérdezzetek rá a boltban hogy kompatibilis e azzal a hordozóval ami nektek van.
2019. ápr. 20. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Sosem lehet rátenni nem hozzávaló hordozót, mert nem lehet csatlakoztatni, balesetveszélyes, de gyakorlatilag rátehető csak mozog, én így használtam régebben, gyakorlott anyukaként.

A babakocsiról: járdára nem tudsz felkaptatni vele az innen látszik, csak ha lábaddal fixálod az alsó vízszintes tengelyt. Tolókarja csak hosszabbítható, de nem dönthető. Gondolom más előnyei vannak.

2019. ápr. 21. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!