Mi a véleményetek erről a babahordozóról?
Ha jol latom, ennek nem allithato sem a terpesze, sem a body hossza. Altalaban 3-4 honapos meretekhez szokott passzolni, addig egyreszt elveszik benne szinte a baba, masreszt, ill. emiatt nem tamasztja meg jol a hatat, viszont pont 3-4 honaposan jon el az az idopont, amikor kenyelmetlen lesz, a suly miatt el kezd jobban nyomni, es majd valtani akarsz. Ha egyszeru megoldast szeretnel, akkor a karikas kendot ajanlom az elso hetekre/honapokra (szovottet, pl. Little Frog marka, vagy JPMBB Pöti rugalmas karikasa, a 1,5 evest is beletettem). Utana pedig 3-4 honapos kortol egy Manduca csatost, ha nem szeretnel kendozni. Esetleg van meg az Emeibaby nevu csatos, a babysize meret elvileg ket eves korig hasznalhato (en mar boven elotte eladtam, mert a terpesznel nem tetszett az allitas modja), vagy a JPMBB Fizio/Physiocarrier nevu hordozoja, azt mi 4,5 honapos kortolhasznaltuk 2,5 eves korig. Ezeket a babahordozos fb csoportokban erdemes hasznaltan venni. En kovetkezo gyerekkel a JPMBB (illetve azota Love Radius lett, de meg nem mindenhol irjak igy) Pöti karikasat tervezem hasznalni az elso hetekben/honapokban, utana szovott kendovel szeretnek batyukotest, mikor mar 3-4 honaposan tul nehez lesz az elolhordozashoz, majd valoszinuleg a Fiziot fogom ujra megvenni.
Ha megis a fenti hordozo mellett dontesz, van trukk a terpesz es a body meretenek allitasara (egy vekony sallal alul osszekotni a terpeszt, a body hosszat lehet csokkenteni ugy, hogy visszahajtasz a derekpantbol kiindulva 1-2-ot a body iranyaba, es olyan magasra kotod a derekadon, amennyire csak tudod).
Ja, megvalami, ha mei tait szeretnel, akkor a hoptye, didytai kulcsszavakra keress ra, ezekbol van olyan, aminek allithato mar a terpesze es a bodyja az ujabb modellek kozul, nekem volt hop-tyeom, de 6-8 hetesen is tul nagy volt, nem latott ki belole, utalta, hiaba volt nekem szuperkenyelmes, de van baba, aki szereti.
Meg lehet nezni meg a szinten mindenhol allithato kendos csatosokat (azt hiszem Encsi, Csengelino, Maraya, Kokadi, amik allithatoak), illetve a Fidella hordozokat, en Marayat probaltam, Kokadim es Fidella csatosom volt, egyiket sem szerettem.
A masik, hogyha Pest szobajon, akkor a Hordozohazban tudsz probalni, kolcsonozni, illetve ugyanezt lehet, hogy a helyi hordozos klubokban is meg tudod tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!