Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi a véleményetek erről a...

Reni 28 kérdése:

Mi a véleményetek erről a babahordozóról?

Figyelt kérdés
[link]
2019. márc. 29. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
A meitai és a kendő a 2 legjobb hordozó. A kenguru meg egészségtelen, azt ne vegyél.
2019. márc. 29. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Tündéri az a baglyos minta! Egy 10 kilós gyerkőccel már nem biztos, hogy kényelmes a meitai. Egyébként nagyon praktikus darab.
2019. márc. 29. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
A mintája ósdi. Meitait nem használnék újszülött babával, inkább rugalmas kendőt de egyébként nincs vele gond.
2019. márc. 29. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha jol latom, ennek nem allithato sem a terpesze, sem a body hossza. Altalaban 3-4 honapos meretekhez szokott passzolni, addig egyreszt elveszik benne szinte a baba, masreszt, ill. emiatt nem tamasztja meg jol a hatat, viszont pont 3-4 honaposan jon el az az idopont, amikor kenyelmetlen lesz, a suly miatt el kezd jobban nyomni, es majd valtani akarsz. Ha egyszeru megoldast szeretnel, akkor a karikas kendot ajanlom az elso hetekre/honapokra (szovottet, pl. Little Frog marka, vagy JPMBB Pöti rugalmas karikasa, a 1,5 evest is beletettem). Utana pedig 3-4 honapos kortol egy Manduca csatost, ha nem szeretnel kendozni. Esetleg van meg az Emeibaby nevu csatos, a babysize meret elvileg ket eves korig hasznalhato (en mar boven elotte eladtam, mert a terpesznel nem tetszett az allitas modja), vagy a JPMBB Fizio/Physiocarrier nevu hordozoja, azt mi 4,5 honapos kortolhasznaltuk 2,5 eves korig. Ezeket a babahordozos fb csoportokban erdemes hasznaltan venni. En kovetkezo gyerekkel a JPMBB (illetve azota Love Radius lett, de meg nem mindenhol irjak igy) Pöti karikasat tervezem hasznalni az elso hetekben/honapokban, utana szovott kendovel szeretnek batyukotest, mikor mar 3-4 honaposan tul nehez lesz az elolhordozashoz, majd valoszinuleg a Fiziot fogom ujra megvenni.

Ha megis a fenti hordozo mellett dontesz, van trukk a terpesz es a body meretenek allitasara (egy vekony sallal alul osszekotni a terpeszt, a body hosszat lehet csokkenteni ugy, hogy visszahajtasz a derekpantbol kiindulva 1-2-ot a body iranyaba, es olyan magasra kotod a derekadon, amennyire csak tudod).

2019. márc. 30. 04:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja, megvalami, ha mei tait szeretnel, akkor a hoptye, didytai kulcsszavakra keress ra, ezekbol van olyan, aminek allithato mar a terpesze es a bodyja az ujabb modellek kozul, nekem volt hop-tyeom, de 6-8 hetesen is tul nagy volt, nem latott ki belole, utalta, hiaba volt nekem szuperkenyelmes, de van baba, aki szereti.

Meg lehet nezni meg a szinten mindenhol allithato kendos csatosokat (azt hiszem Encsi, Csengelino, Maraya, Kokadi, amik allithatoak), illetve a Fidella hordozokat, en Marayat probaltam, Kokadim es Fidella csatosom volt, egyiket sem szerettem.

A masik, hogyha Pest szobajon, akkor a Hordozohazban tudsz probalni, kolcsonozni, illetve ugyanezt lehet, hogy a helyi hordozos klubokban is meg tudod tenni.

2019. márc. 30. 04:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt elfejtettem írni hogy 9 hónapos babával használnám, aki 9 kg. Kötözni biztos nem fogok, mert az túl bonyolult nekem. Havonta 2-3 alkalommal szeretném használni. Azért gondoltam erre mert tetszik a mintája 😄
2019. márc. 30. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Hat szerintem 9 kiloval mar nem lesz kenyelmes. En csatos hordozot ajanlok, ha mar tud stabilan ulni. Azt kirandulasokhoz is szuperul lehet hasznalni.
2019. márc. 30. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja varj, bocs, most neztem meg kozelebbrol, hogy ez nem mei tai, hanem csatos. Szerintem is tok jo a mintaja, a pantok is viszonylag jolparnazottnak tunnek, szerintem jo lesz 👍
2019. márc. 30. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Az zavart meg, hogy a cimben ugyan csatoskent szerepel, de a leirasban nei taijent, es szet is vannak szedve a pantok, nem latszott elsore, hogy ez egy csatos.
2019. márc. 30. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!