Tudnátok babakocsit ajánlani?
Ami átalakítható, nem pedig cserélhető feltétes, az sokszor kicsi ülésű, kényelmetlen. Ilyen volt az első kocsink. Ráadásul két részben lehetett összecsukni.
Több szempontot adj meg! Keret? Mennyire könnyű?
Ez nem ilyen egyszerű kérdés:
-van-e emelet
-milyen terepen lesz használva
-mennyi a keret rá
-mekkora a kocsi csomagtartója
-hordozóval legyen-e kompatibilis
Nekem Bugaboo Bee 5 van.
Konnyu, keskeny (ez is szempont emelesnel, konnyen at lehet fogni, en mindennap lepcsozok vele tomegkozlekedes miatt).
Naponta utazok vele, siman elfer olyan helyeken, ahol mas babakocsiknak mar nincs hely.
Konnyen iranyithato, gyakorlatilag egy ujjal tolharo, fordithato.
En vettem hozza mozest, de nyari babaknal sokan a puha falu mozessel hasznaljak (cocoon), mert dontheto a sportules es abba becsatolhato a cocoon.
A sportulest fel lehet rakni ket iranyba, azzal egyutt osszecsukhato.
Kis kerekei vannak, ennek ellenere en jol elkozlekedek vele mindenhol, pedig borzaszto jardak vannak a varosban es parkokon is siman attolom.
Jah, hordozot lehet ra csatlakoztatni (megfelelo adapterrel). Mi cybex hordozot vettunk, de talan 4-5 alkalommal raktam a vazra, mert eleve keveset autozunk, illetve inkabb vittem magammal mindig a mozest, mert a fiam nem volt odaig a hordozoert.
Mutsy Igo
Ugyan külön van a sport és a mózes de a sport a vázzal együtt összecsukható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!