Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Stokke/Bugaboo/Cybex. Melyik...

Stokke/Bugaboo/Cybex. Melyik a jobb, kinek mi a tapasztalata ezekkel a márkákkal? (típusok lent)

Figyelt kérdés

Stokke Trailz

Bugaboo Fox

Cybex Priam Lux

Ez lett a top3, viszont még a kipróbálásuk után sem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy melyik lenne a legjobb.

2019. jan. 15. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
11%

Ezek között szerintem nincsen nagy külömbség.

Ha a súly is egyforma, akkor ár és design alapján válassz.

2019. jan. 15. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Első babanknak Concord kocsija vilt, ami tiszta szerelem, most sz ikreknek bugaboo donkeyt rendeltünk. Ezerszer jobbnak tűnik a bugaboo. Szomszéd kislany stokke xploryt használtuk pár napig, mert kolcsonkertek a concordot, az nekem csalódás volt. Igaz más típus, mint amit kérdeztel, de én a bugaboot vennem, a cybexet nem ismerem.
2019. jan. 15. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül én a Cybexet választanám, a sportrész kialakítása ennél a legjobb, legalábbis az én szempontjaimnak ez felel meg leginkább. Egetverő különbségek nincsenek, de eleve ez az, ami a leginkább szimpatikus dizájnra és egyéb paramétereit tekintve is. Multifunkciós babakocsim nekem eleve nem volt(direkt), de sima sport Cybex igen, szerettük, 2 gyerek nyüstölte(Bp-en, ha ez szempont), sosem volt rá panasz és még simán továbbadtam, azaz adományoztam, mikor nem volt már rá szükség. Megbízható márka, bár azt töredelmesen bevallom, a többivel saját tapasztalatom eleve nincs, mondjuk Stokke van a családban, de nekik pont nem jött be, gyorsan le is cserélték, mikor kinőtték a mózest.
2019. jan. 15. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Csakis Cybex. A három közül csak az nem kagylós sportrészű.

Lányommal kezdetben a bugabboo fox-jához nagyon hasonló sportrészű kocsink volt... utálta. Nem bírt benne aludni, miután átraktuk a mózesből.

Utána vettünk egy Cybex sportkocsit (nem ezt), egy álom volt minden szempontból. Óriási kupola, extra kényelmes (magas háttámlás) ülés. Úgy látom ez a típus is tudja.

Második gyereknek a Balios S-t néztük ki. Ez a Priam kicsiben. Kevésbé luxus kialakítás, de funkcionalitásban ugyanaz és könnyebb súlyú.

2019. jan. 15. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!