Már nem kapható az Abc Design Cobra babakocsi? Vagy ha ige, hol?
Már nincs. 2 éve mikor a lányommal voltam állapotos akkor is már Németországban kifutó termek volt (mi nem kint élünk csak onnan rendeltem mert 280 helyett 80.000 volt szállítással a 3 reszes babakocsi mert ugye már nem gyártják) sőt ez nem is a cobra volt hanem a cobra plus.
Most a salsa van helyette csak a brendonokba ami a legjobban hasonlít hozza, újonnan már sajnos max csak kiállított darabot fogsz találni vagy azt sem :(
Utolso válaszoló vagyok :) Szerintem minden igénynek megfelel a salsa ugyanúgy mint a cobra. 3 gyerekem van az 5 év alatt volt kb 20 fajta babakocsink a legolcsóbb 20 ezrestol az 500 ezresig.
Nekem az ABC design viszi a pálmát a mai napig míg így is hogy most a harmadik babanknak nem erre esett a választásunk.
A salsa babakocsiba nekem az nem tetszik hogy a két első kereke túlságosan előre nyúlik - de ez csak az én véleményem én nem tetszésem amiatt mi most nem ABC designt választottuk újra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!