Egymást elottit , mellettivel nehezebb a kozlekedes.
Felváltva volt egyik elol ,masik hatul, a nezelodes miatt.
2018. okt. 1. 21:32
2/11 A kérdező kommentje:
Én is inkább az egymás előtti fele húzok, de egyelőre neg nem a praktikus szempontok miatt.
2018. okt. 1. 21:53
3/11 anonim válasza:
Nem ikrek, de 14 hónap lesz köztük. Mi egymás mellettit válahtottunk, hogy tudjanak bandázni. 😊
2018. okt. 1. 22:10
4/11 anonim válasza:
A "főjárgány" egymás mögötti, nagyon szeretem. Bebetto 42. Van egy autóval szaladgálós babakocsi is, az a csomagtartóban van mindig, Peg Perego Aria Twin, az egymás melletti. Szeretem azt is, de más kategória a kettő. Az Aria fapados a Bebettóhoz képest, hiszen sportkocsi. A Bebettót viszont időigényes kocsiban utaztatni, mert batár nagy. Szóval teljesen más helyzetben jók.
Az első Adbor Duo Stars volt, azért vettük, mert befért a liftbe (72 cm széles). Könnyen irányítható volt és amíg picik voltak, a mózes és a hordozó is jól bevált. A soprtresz már kevésbé volt jó, nem volt köztük elválasztó és nyeklettek/nyaklottak egymásra. Plusz az egesz csomagtartóz elfoglalta. A kereke kilyukadt, így váltottunk hirtelen egy Hauck Turbo Duo-rá, amit ők imádnak, kényelmes, én kevesbe, mert nehezen irányítható, fapados sportkocsi és nyikorog... De már 1,5 évesek, így marad ez. Legalább elferunk tőle a kocsiban, kicsi esernyőre csukható.
Az egymás mögötti végképp nem fért volna be a liftbe.
2018. okt. 2. 06:51
8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ mindenkinek. Meg fogom nézni az ajanlott típusokat.
2018. okt. 2. 08:53
9/11 anonim válasza:
Peg Perego Duette (egymás mögötti) volt az első kocsink, de hosszú és nehéz is, ezért 5 hónapos korukban leváltottam és vettem helyette egy Easygo Duo-t (lapra csukható, könnyű egymás melletti sportkocsi, 72 cm széles és 14 kg). Azóta is ezt használjuk, és gondolom még fogjuk is használni 1-2 évig. Most 20 hónaposak a gyerekek.
2018. okt. 2. 11:43
10/11 anonim válasza:
Amit egy valaszolo linkelt,olyat lattam ikres baratnomnel. Nagyon jo. De nem egymas felett vannak,hanem csúsztatva egymassal szemben,egyik elore nezi a kilatast , masik anyuka fele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!