Szerintetek kell testvérfellépő vagy ülőke?
Lányom 1,5 éves elmúlt amikor elindult, így viszonylag sokáig használtunk babakocsit, de így is 2,5 év felett csak akkor, ha minden fülemről szatyor lógott és nem tudtam volna még a kezét is fogni, vagy beteg volt és azért nem jött a lábán. Ez kb. 4 alkalmat jelentett még 3 éves koráig.
3 év felett eddig 1-szer vettük elő, akkor szintén beteg volt. Most 3,5.
Ez alapján én nem vennék.
(Most fog születni a tesója).
Szerintem nagyon hasznos, mert ha rajta van a nagyobb gyerek, akkor biztosan nem rohangál el, tömegben is biztonságosabb.
Egy barátnőm kislánya 3 éves. Általában szófogadó gyerek, de mostanában próbálgatja a határokat, előfordul, hogy nem akarja fogni a felnőtt kezét, elszalad, bohóckodik. Ilyenkor nagyon hasznos, hogy ott a fellépő. Arról nem tud elszaladni.
A szülőnek is egyszerűbb, ha együtt toljaa két gyereket, és nem oszlik a figyelme.
5, még ha egy 1,5-2 évesről írtad volna, de egy 3 évestől már London belvárosában is elvárható, hogy tudjon közlekedni, nem csak Csajágóröcsögén. Ott nagy gond van, ha ennyi idősen is csak lekötve, szíjjazva lehet elindulni vele, mert annyira nem hallgat a szóra.
Persze megint más, ha napi 10 km-t sétáltok, de akkor NEM a normálisan közlekedni nem tudó gyerek miatt kell a fellépő, hanem a túl nagy táv miatt.
Nekem 1 év 9 hónap van a 2 gyerek között. Kb 2 éves korától már nem használunk a nagyobbnak babakocsit. Testvérfellépot nagyon ritkán, pedig gyalog megyünk a játszótérre ami 1km séta oda is, vissza is, plusz ugye a játszótéren is futkarozik.
Hacsak nem mentek nagyon nagyon sokat, egy 3 évesnek nem kell. De a helyedben inkább megvárnám míg megszületik a kicsi, és meglátjátok, bármikor tudsz még venni ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!