Melyik a jobb babakocsi?
Sziasztok !!
Melyik a jobb babakocsi, melyiket érdemes megvenni. Illetve ha van valakinek mi a tapasztalata.... előre is köszönöm.
Armadillo babakocsik (7kg)
https://www.youtube.com/watch?v=5PVMnvDhRd0
vagy
Phil & teds go (5kg)
https://www.youtube.com/watch?v=lU-4KENB5Ww
Megnéztem mind a kettő videót. Hát, figyelj, ez attól függ, hogy mennyit fogod cipelni, megpakolni, vagy amúgy is autóval jársz, amibe belepakolsz a babakocsiból, így azt csak sima sétáltatásra használnád. Ha meg tömegközlekedel, felszállásnál, leszállásnál stb. úgysem fogod összecsukni, mert hiába 5 kiló a babakocsi, a gyerek a kezedben, babakocsi a másikban, a táskád meg egyéb szatyor meg a nyakadba, szóval tök felesleges.
De mindent félretéve:
- Phil and Teds go:
előny: kisebbre csukható és könnyebb, mint a másik, nagy csomagtartója van (habár kisebb, mint a másiké).
hátrány: marha macerás összecsukni. (Kinyúlsz, miközben benyomod, aztán meg alatta átnyúlsz... ez csak azért néz ki marha jól, és egyszerűnek, mert nincs ott egy üvöltő gyerek, + 2 csomag meg járókelők, akik vagy kikerülnek vagy nem.) Továbbá csak 2 fokozatban állítható a támla (ülő, fekvő), pedig simán megoldható lett volna a több fokozat. A kupolája nem húzható le, nem bővíthető.
- Amarillo:
előnyök: Csak egy karelfordítás, és össze is csuktad, meg egy rántással ki is nyitottad. A csomagtartója is jó nagy. Sajnos az nem derül ki a videóból, hogy hány fokozatban dönthető. A kupolája mélyre lehúzható.
hátrány: 7 kiló (mondjuk ez annyira nem hátrány)
Minden szempontból, nekem az Armadillo jött be. Én azt venném meg.
Az armadillo-t ismerem, remekül néz ki, széles, nagy ülés, xxl kupola, de elég s.ggnehéz kocsi, ami a kis súly ellenére is megnehezíti a tologatást, legalábbis egy hasonló súlyú másik kocsihoz képest. Megrendeltem, visszaküldtem.
Végül Cybex Callisto-t vettünk, ami nehezebb, de könnyebben tolható.
A phil&ted egyáltalán nem szimpi a videó alapján. Kicsi kupola, túl pici kerék, nehézkes összecsukás.
Armadillo
Nagyon tetszik biztos azt venném
Ha nem kaptam volna egy hasonlóan fullos babakocsit extra jó áron akkor biztos armadillo lett volna :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Tévedtem az Armadillo igazából 9 és fél kg és igen én is inkább ezt venném, csak nem tudom hogy utazáshoz jó-e. :( Nemsokára utazunk, repülő ,átszállás stb... Ami engem a Phil & teds go -ban nagyon zavar hogy kicsi a kupolája... :( Esetleg valakinek repülő utazással kapcsolatban van tapasztalata illetve melyiket ajánlja?
Akkor még a callisto könnyebb is. 8 kg.
Repüléshez olyan mindegy, mert egyiket se viheted fel, csak a lépcsőig tolhatod és bármilyet veszel karcosan, koszosan kapod vissza. Mi a callisto-val utaztunk.
A tengerparti kavincson nehezen, de elment és jól jött az xxl 50 spf kupola.
Egyébként ha kifejezetten repüléshez kell és gyakran mentek majd, lehet érdemes lenne a kézipoggyászméretűre csukhatóakat is megnézned. Mondjuk azok leginkább csak arra valóak + plázasima felületre, tengerpartra már aligha.
Gb pockit, cybex eezy, babyzen yoyo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!