Milyen babakocsit tudnátok ajánlani?
Mennyi rá a keret?
Cybex kocsikat ajánlom amúgy. Kicsik, tágas sportrésszel és aránylag könnyűek: mi is második emelet tároló nélkül de lazán felviszem a babakocsit.
nekem espiro vector lite volt és imádtam. Ez a fajta már nincs, de vannak jó 3in1 kocsijaik.
a 2. gyereket szolgálja ki és tökéletes állapotban van.
Nem irtad az arkategoriat, de ha belefer, akkor a bugaboo bee-t ajanlom jonszivvel.
Konnyu, keskeny, igy tomegkozlekedesre az egyik legjobb babakocsi abban a kategoriaban, ami ujszulott kortol a vegeig kiszolgal. A sportresze megsem kicsi. Tolni nagyon konnyu, minosegi, strapabiro.
Emelni es vinni is konnyu, mivel keskeny, igy konnyu megfogni, megemelni meg egyedul is.
Rengeteg oraktikus kiegeszito van hozza (nyari kulola, napernyo, stb).
Jah, osszecsukva sem nagy es ami fontos, hogy az ulessel egyutt konnyen csukhato (sajnos sok tetszetos 3in1 kocsi nem csukhato ossze a sportresszel, le kell venni az ulest es kulon csukni a vazat, igy tovabb is tart es tarolni is nehezebb).
Teli babaval mozessel jobb, tavaszi/nyari ujszulotthoz a cocoon is eleg.
Autosulesbol a legtobb nagyobb markaval kompatibilis (cybex, maxi-cosi, stb).
Egyebkent a peg perego (manas&papas), cybex babakocsik is jok, minosegileg kivaloak, nagyobb gyereknel nekunk is volt es eloszor pl egy m&p-t neztem most is. De most olyan sokat kell tomegkozlegeknem buszon, metron (napi ket alkalom), mellette sok seta, hogy vegul a kompakt meret es suly gyozott.
Kedves Utolsó!
Késő őszi baba lesz, így a mózes mindenképp szükséges, hogy védve legyen a hideg, téli séták alkalmával. Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!