Milyen “járműre” váltsak?
Tehát, csak , hogy tisztán lássak: mindkettőtöknek kényelmes a babakocsi ebben az esetben, viszont le akarod váltani mert vadidegen emberek furcsán néznek?
Én nemtudom, de sosem érdekelt más emberek véleménye, a gyerekemmel kapcsolatban meg főleg nem. Egyébként az enyém is nemrég volt 3 éves, és szinte minden nap visszük a babakocsit, ugyanebből az okból, szépen jön mellettem, aztán ha elfárad bele ül, van hogy el is alszik , főleg ebben a melegben, utána megint kiszáll, megyünk bevásárolni , majd szépen haza toljuk a cuccokat. De én olyan fajta vagyok, hogy soha nem érdekelt senki más véleménye. Mivel az én életem, ha de döntsek már róla, hogy élek.
Én is biciklivel járok, elől kosár és ha sok a cucc akkor hátizsák. Olyankor neki kicsit kényelmetlen hátul , de kibírja azt a 10 percet.
Amúgy ha az nem akkor karos tricikli. Van aminek van kis kosara, meg ra is tudod akasztani a szatyrokat plusz hátizsák.
Pont ilyenek miatt időzítem a nehéz nagy cuccok vásárlását autóval.
Tejet, más mindennnapos dolgokat hátizsákkal haza tudom vinni.
De a ti esetetekben valóban inkább a babakocsi a megoldás.
Ok ok de túl sokáig valóban nem tudja babakocsival megoldani a kérdező... hamarosan kinövi a fiú azt. Szerintem hátizsákot kellene használnod. Én is azt szoktam és annál többet egyszerre úgysem vásárolnék
Esetleg roller??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!