Van valakinek Cybex Balios S vagy Anex Cross babakocsija?
A két kocsi között vacilálunk, és bár az Anex jobban tetszik, mégis praktikusság és biztonság miatt a Cybex felé hajlok. Ha ez lenne a kiválasztott, akkor feltuningolnánk 3:1-re. Az Anex a sport résszel a későbbiekben szerintem túl nagy lenne;szeretnénk egy kocsival végigvinni a dolgot. Minimum két gyerkőcre tervezünk, ezért szánnánk rá ennyit.
Ha van más javaslatotok, azt is szívesen veszem.
Mi Anex sport és a Coletto florino carbon között vacilláltunk.
Végül colettot vettünk, pont azért mert ugyan az anexben voltak jó dolgok (pl a szuper pelenkázó hátizsák és a kókusz matrac a mózesben) de a sport részt nagyon kicsinek találtuk. Colettoban sokkal nagyobb és a vállpántot lehet a gyerek magasságához igazítani.
Plusz élőben nehéznek találtam az anexet a másikhoz képest, pedig kb egy súlyúak.
Egyébként gyönyörű kocsi az anex és nagyon minőségi anyagokból készül! Mi a narancsot néztük meg jobban.
A másik kocsit nem ismerem arról nem tudok nyilatkozni.
3 gyerekem van, mindegyik gyerekhez új kocsit vettünk. Volt Stokke, Cybex és Anex. Az első kettő egy vicc!
Ha lesz negyedik neki már nem kell újat venni, nem fog szétesni mint stokke. Ráadásul eléggé cigányos már :)
Cybexet egyszerűen utáltam, alig vártam hogy valami balekra rásózhassam.
Anexet fél éve használjuk, a sport résszel csak ismerkedünk. Magasan veri használatban a többit. Hügyeség, hogy kicsi lenne. Ezt nem is értem miért ír ilyet a válaszoló.
Dönts belátásod szerint!
Mi nemrég vettünk cybex balios m-et. Egyenlőre még csak az első gyerek használja hordozóval és a sport résszel, de nagyon szeretjük.
Könnyű irányítani, könnyen összecsukható úgy is, hogy rajta a sport része. Ráadásul a gyerkőc is nagyon szereti.
A következő gyerek is ezt fogja használni, majd akkor veszünk hozzá mózest. Mi nagyon szeretjük.
Bár nem Balios van nekünk, ezerszer a Cybex, mint ez a műbőr batár. Ha csak nem Szibériában laktok, az év 90 %-ban utálni fogod.
Egyébként ha üzletben meg tudod nézni, mérd le az ülés és a biztonsági öv felső (váll)pontja közti távolságot, mert gyanúsan kicsi, főleg hogy nem is tehető feljebb.
na pont az ilyen anyukák vásárolnak cybexet! hordozóval? normális? max 1.5 órát lehet a gyerek hordozóban és akkor isgerinckiemelővel. De nembaj, majd jöttöm hozzám, mert dévényes vagyok :)
Anexhez ha jól tudom a mózeshez kókuszmatrac jár, hordozója pedig gerjnctámaszos.+kórokozómentes az anyaga. Igaz még csak 1 hónapja tudom h babám lesz, de nekem az egészsége a legfontosabb. Nálam ez a kocsi a mérce
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!