Milyen babakocsit ajánlanátok?
Első gyermekemet várom és kicsit elvesztem a babakocsi rengetegben, örülnék némi segítségnek :)
Budapesten belvárosban élünk társasházban, van lift, de a liftig van pár fok lépcső is,
meg valószínűleg néha igénybe vennénk bkv-t, tehát emelni kell majd a babakocsit,
Nagyszülők vidéken élnek, lehet néha lenne egy kis séta arrafelé is..
3:1ben babakocsikat nézegettem eddig, de nem tudom melyik márka jó, megbízható és biztonságos..
Segítsetek!:)
Köszönöm!
Nekünk ilyen van. Imádtam. Nem én választottam,a nővéremtől kaptuk.8. emeleten lakunk,nagyon pici lifttel,de simán befért.
Nincs autónk,buszoztunk sokat.Nem mondom,hogy könnyű babakocsi,de nem volt vészes lépcsőzni vele. A váza picire összecsukható,így nagyon kicsi csomagtartóba is gond nélkül befér.
Bocsànat a link lemaradt.
Az újabb Hauck 3 az 1-ben kocsik is teljesen jók!
Árban alacsonyabbak is a többinél.
A kerekeiket pár évente cserélni kell, de ezen kívül bírják a strapát.
Az, hogy biztonságos, nem releváns, egy babakocsi nem lehet biztonságos, csak annyira, hogy nem esik szét és be lehet kötni a gyereket.
Azt javaslom, hogy tartsd nyitva a szemed, figyeld meg milyen márkával találkozol a legtöbbször az utcán. Ha úgy van, kérdezz rá az anyukára, mi a véleménye róla, biztos válaszolnak. Így látod, a környéken mikkel boldogulnak az anyukák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!