Kunert lavado/Mila babakocsi vélemények?
Ha még nem késő, nekünk az van, fújható kerekű, és csak annyit mondok: NEEEEEEEE
- nagy, batár, nehéz, tömegközlekedni meg sem próbálnék vele, ahol nem kizárólag alacsonypadlós jár
- egy Astra csomagtartójába is csak a váz fér be, szóval szép amikor vinni kell a mózest is.
- nekem csak 7 lépcsőfokot kell felcipelni a lakásig, de az egész jobb oldalam kék zöld folt a babakocsitól. Tényleg nehéz, nem is bírnám többet vinni, pedig nem az a típusú nő vagyok, akinek ha cipekednie kell a boltból, akkor már hívja a férjét...
- az, hogy a mózes fejrésze dönthető, az egy dolog, de két olyan kis vacak műanyagpálcika tartja, hogy a gyerek súlya, mármint ami a döntött része esik, lenyomja, és csattanva visszaesik vízszintesre..
- a fék nagyon sokszor beragad, hiába oldod fel, még bohóckodni kell vele, mert még mindig fixálja a kereket..
-felfújható kerékkel kértem, harmadjára van defektünk, pedig tetettem bele defektálló gélt is a kerékpáros üzletben.. le fogom cserélni tömör kerekekre.. (nem az erdőben lakunk, de a lakótelepen is összeszed minden hegyes vackot, tüskét, stb.)
- a "pelenkázótáskája" poén, h ilyen kis műanyag bőröndke, de egyrészt egyterű, és nem kényelmes használni, mivel az oldalán van a zipp-zár..
- a zárható kosár szuper lenne, csak alig hozzáférhető, hacsak nem az autósülés van a vázon
- nem azt mondom, h nehezen irányítható, de tény, h egy kézzel tolva állandóan korrigálni kell az irányt, ami szerintem minden babakocsinál így van, csak mivel ez nagy és nehéz, azért érzem a csuklómon, h jó ha már végzek a fagyival és újra tolhatom két kézzel..
- a sportrészen a lábtartót és a háttámlát állítani nagyon nehéz, sokszor beragad, és csak küzdesz, mint malac a jégen.
A kerekekkel ott tartunk, h már mind a 4 le volt engedve, elvittem megint egy másik kerékpár szervizbe. Nézegették, mondták h nincs defekt, csak leeresztett...felfújták, hazafelé az egyik kidurrant (túlfújták a szervizben, juhé), másnapra még 2 teljesen leeresztett. 16ezer lesz rá egy új tömörgumi szett, ha kapok egyáltalán olyat, ami passzol rá, szóval mindenki jól jegyezze meg: fújható kerekű babakocsi nem csak falura, de városban sem praktikus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!