Mi a véleményetek az EXPANDER MONDO, illetve a TUTEK GRANDER PLAY és a CAMARELO ART típusú babakocsikról?
Mi az expander mondo grey line 3:1 babakocsit vàlasztottuk. Nagyjából nekünk is ezek voltak a szempontok.
Tapasztalatot még nem tudok írni, 37. hétben vagyok, de a bababoltból toltam haza és volt macskakő, bukkanók stb., nagyon könnyű volt irányítani (mózes volt felpattintva, de abban benne volt a hordozó is, ezt a súly miatt írom, nem üresen toltam), a lengéscsillapító is jó volt szerintem.
Mihez képest könnyebbet keresel? 14 kg-os kocsik határozottan nehéznek számítanak.
Mennyire nehéz terep? Földút, murva, sár? A felfújható kerekek lyukadnak is.
A 14 kg nagyon nehéz azt nem lesz könnyű irányítani, valszeg ezek lengyel babakocsik amik nem igazán jó hírűek.
Inkább keresnék a Brendonban egy leárazott de ismert márkájú babakocsit, nem a Stokke ellenszenvre gondolok én sem, de vannak nagyon jók, nagyon leárazva csak körül kell nézni!
8-9 hónaposan én már csak sport babakocsit használtam Maclaren Techno XT-t egy éves korban a "böhöm" babakocsikat mindenki dobja.
Vannak kevésbé böhöm mózeskosaras babakocsik pl a peg perego book összes akár modular, akár s, akár 51-es modell.
A lengéscsillapító nem tudom mennyire lehet jó egy ilyen kocsinál de valszeg azért van rá szükség mert alapból a váz egy xr.
De te tudod, lengyel babakocsiról én még jót nem hallottam...
Ez az, hogy a jó lengéscsillapító kis kerékkel kombinálva is lefőzi a nagy kerekű lengyel csodákat.
Tegnap mielőtt olvadni kezdett pont a szemtanúja voltam, ahogy egy kunert szörnyben rázza szét az egyik anyuka a gyereket. Alig bírta tolni a jeges, havas úton, majd' kitört a kereke, én meg kétszer lehagytam a kis cybex-szel, anélkül hogy agyrázkódást kapott volna a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!