Szerintetek is gáz a fekete babakocsi?
Nekünk is fekete van és imádjuk. Nyáron sem gáz mert olyan az ülése hogy a háttámla hálós ezért tök jól jár benne a levegő a napon meg nem hagyom kint. Ki ilyen igénytelen/felelőtlen?
Szeretem hogy nem nézek ki röhejesen ha mondjuk felveszek egy piros kabátot a kocsi meg hupilila és a férjem is szívesebben tolja mint egy csajos színű pillangósat. Olvasom itt hogy temetés, gyász, koporsó szín. :D Nagyon régimódi lehet aki szerint a fekete csak ilyen alkalmakra való...
Nem vennék fekete babakocsit, egyszerűen azért, amiért fekete rugit vagy body-t sem adok rá. Mert egy babától nagyon idegen szín. Egyszerűen a hideg ráz a gondolattól, pedig nem vagyok egy tipikus kislany-rózsaszín kisfiú-kék mániás, nekünk bézs-kavébarna a babakocsink. De a fekete nagyon nem.
.
Nálunk is a mama ilyen, hogy rühelli a fekete babakocsikat :D
Én nem vennék, de én alapból a világosabb színeket kedvelem, de nem gáz, ha nektek az tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!