Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek is gáz a fekete...

Szerintetek is gáz a fekete babakocsi?

Figyelt kérdés
Nem teljesen fekete van benne minta . Nekem és páromnak nagyon tetszik de anyósom nagyon ellenzi a fekete babakocsit.
2018. febr. 2. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk is fekete van és imádjuk. Nyáron sem gáz mert olyan az ülése hogy a háttámla hálós ezért tök jól jár benne a levegő a napon meg nem hagyom kint. Ki ilyen igénytelen/felelőtlen?

Szeretem hogy nem nézek ki röhejesen ha mondjuk felveszek egy piros kabátot a kocsi meg hupilila és a férjem is szívesebben tolja mint egy csajos színű pillangósat. Olvasom itt hogy temetés, gyász, koporsó szín. :D Nagyon régimódi lehet aki szerint a fekete csak ilyen alkalmakra való...

2018. febr. 2. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

Nem vennék fekete babakocsit, egyszerűen azért, amiért fekete rugit vagy body-t sem adok rá. Mert egy babától nagyon idegen szín. Egyszerűen a hideg ráz a gondolattól, pedig nem vagyok egy tipikus kislany-rózsaszín kisfiú-kék mániás, nekünk bézs-kavébarna a babakocsink. De a fekete nagyon nem.

.

2018. febr. 2. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is a mama ilyen, hogy rühelli a fekete babakocsikat :D

Én nem vennék, de én alapból a világosabb színeket kedvelem, de nem gáz, ha nektek az tetszik!

2018. febr. 3. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem egy gyerek legyen gyerek, ne mini-felnőtt. Nem üzletember ő, hanem egy kisbaba! ;) Ezt felejtik el sokan. Nem illik egy aranyos kisbabához!
2018. febr. 5. 00:02
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Olyan korú gyerek, akit babakocsiban tolnak, tesz rá magasról, hogy milyen színű a babakocsija. A felnőtteket érdekli egyedül.
2018. febr. 5. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!