70 ezerért már lehet jó 0-18-as gyerekülést venni? Baj, ha nem isofixes?
Mivel a kocsim nem izofixes, ezért ba.hattam volna az izofixes ülést.
A közlekedés sajnos sok esetben szerencse kérdése.
Én Caretero Scope ülést vettem a fiamnak (0-25-ös), tökéletesen megfelelt úgy 3-3,5 éves koráig. 22,000 Ft volt.
Nekunk sem isofixes az autonk...mi 46 ert vettunk espiro deltat(0-25) ez hattal is kotheto.ez sokkal fontosabb szempont volt.
Es persze az,hogy az emlitett peg peregoba szinte bele sem fert az akkor 10 hosom...(mert nekem is az volt a kiszemeltem eredetileg)
Most 22 hos es meg mindig hattal bekotve utazik.az elso ules teljesen neki van nyomva a gyerekulesnek,igy annyira fixen van,hogy meg se moccan.
Persze a bababoltban mindenkit a dragabb ulesekre akarnak ravenni,nekik az az uzlet.eloszor nalunk is probalkoztak de aztan belattak,hogy felesleges.majd par nappal kesobb mikor a triciklinket szereltek ossze a boltban,egy kis naiv hazaspart ugy ratukmaltak a 100 x ezer forintos ulesre mint a huzat.ugyan az az elado...
Nezz olyan ulest,ami hattal is bekotheto,es a leheto legtovabb utazzon is hattal a gyerkoc.es mindenkepp probaljatok bele az ulesbe meg a boltban vasarlas elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!