1/3 anonim válasza:
Stokket akkor se vennék ha teremne a pénz. Fele annyit nem ér mint az ára, csak divathóbort, és azt kell megfizetni. Volt stokkenk, a gyerek utálta, és én se éreztem stabilnak.
2/3 anonim válasza:
Szia! Nem lehet rossz,mivel a stokke általában csak jó (tapasztalat) de tudom,nem mindenki számára.
Viszont ez a kocsi,ugyan nem ismerem közelebbről de nekem kicsit butított verziónak tűnik,ugyanakkor kisebbneknis tűnik ami,ha szempont autózásnál pl,aranyat érhet. Szerintem nézd meg üzletben,ott tudod tologatni nyitogatni és akkor már letudod szűrni.
3/3 anonim válasza:
Városi szaladós, 2. babakocsinak való sportbabakocsi.
Masszív nem borul, szép színekben kapható.
Nekem Maclaren XT-technom van, mert sokat repülök, de ez sem rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!