Érdemes frottír nyári huzatszettet venni gyerekülésre, és télen-nyáron használni izzadós gyereknél, vagy nem ér semmit?
Ha én lennék ilyen döntés előtt, biztosan a frottir anyagot választanám!
Főleg mert nyáron mindig textil pelust raktam a fiam alá, mert úgy izzadt.
Szóval egy ilyen huzat szerintem csak jó lehet.
A csúszós anyagon csak beizzad. Viszont a frottir meleg télen, én kímélő nyáron.
Én vettem nyárit az első évben és izzadás ellen jó is, de a lábrész elképesztően gusztustalan lett a kihúzódott szálaktól néhány hét alatt. Ahogy a gyerek pakolászta a szandálos lábait a tépőzár "gyilkolta" a huzatot. A 2. nyáron csak a fej- és hátrészt raktam föl és így nem volt izzadás (több szezont nem bír ki, mert összetörődik az anyag és megcsúnyul). Jövőre kell majd a kisebbnek is, megpróbálok csak fej- és hátrészeket varratni.
Mondjuk ha nagyobb már a gyerkőcöd és túl lóg a lába az ülésen, akkor bírni fogja egy darabig az ülő rész is.
nyáron frottíron még jobban izzad az eleve izzadós gyerek
az oké, hogy 100% pamut legyen az anyag, de ne frottír szerintem, hanem valami erősebb pamutvászon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!