Szerintetek olyan színű babakocsit kaptam, amilyet rendeltem? Baj lehet a látásommal?
Az üzletben, mikor jártunk nem volt szürke babakocsi, ezért rendelni kellett. Mikor megérkezett, kiakadtam, hogy én nem ezt a szint választottam, de az üzlet szerint ez az és nem tudok mit tenni.
Azon kívül, hogy az alja annak, amit kaptál, fehér és nem fekete, kb. rendben van. Mert hát a színárnyalat... az bőven lehet, hogy élőben más, mint amilyen a képen látszik. Ezért nem rendelek fontosabb dolgot sosem fénykép alapján!
(Ettől még vissza kellene venniük, de azt elhiszem, hogy nem tudnak olyat adni, amilyet szeretnél.)
Nem ugyan az a két kocsi. Teljesen más a színe. Oké, hogy a katalóguskép szerkesztett, meg fénybeállított stb, de az egy ezüstös szürke, amit te kaptál az meg barna. Ennyi árnyalat különbség nem lehet. Én is neten rendeltem a babakocsit, nem is láttam élőben, mégis dettó ugyan azt kptam, ami a képen volt.
Èn addig nem nyugodnék, ameddig nem cserélik ki. Olyan nincs, hogy nem tudnak mit tenni.
Nem azt kaptad amit vártál.
Aki azt mondja ugyanaz a ketto az vak.
A tied barnás szurke, amit rendeltél ezüstös szürke.. tok egyertelmű h nem ugyanaz. Ha nagyon zavar , reklamálj , ha nem akkor ez van hasznald. De eleg gáz a kulonbseg
"Nem azt kaptad amit vártál."
Ez csak akkor igaz, ha nem személyesen vette át a babakocsit.
Ha meg kellett rendelni(esetleg a boltnak), de bement érte személyesen és úgy vette át, akkor nincs elállási jog, mert a személyes átvételkor kellett volna kifogásolni.
Amúgy meg bárhogy is nem értetek egyet velünk, de bizony képszerkesztővel vagy akár anélkül is simán világosabbnak tűnhet a kocsi a neten. De akár a monitoron való fényerő beállítás, színbeállítás miatt is. A kocsi alja viszont valóban más színű: fekete helyett fehér.
A ket kocsi egy, ketseg nem fer hozza. Marcsak azert se mert a kepen az alja fekete, a tiednek meg feher...
Mindenesete nekem nagyon tetszik amelyiket kaptad szerintem nagyon jo a szine is, jobb mint a katalogusi kepen!
Ha nem tetszik miert hoztad el az uzletbol?
Csak netes rendeles eseten lehet visszakuldeni 14 napon belul. Az uzletbe elvileg 3 munkanapon belul lehetne eredeti csomagolassal, de nem kotelesek visszavenni azt, ha nem hibas.
Szoval gobdolom meg fogtok baratkozni vele. En biztos megtudnek, mert szuper!
A képen világosszürke kocsi van és fekete az alja.
A tied barnás árnyalat és fehér az alja.
Szerintem nagyon nem ugyanaz. Ha van blokkod akkor vissza kéne venniük vagy kicserélni másra az értékében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!