Ikres anyukák szerintetek milyen babakocsi jó?
En ket kulon kocsival biztosan nem vallalnam. Te tudod ugyan, de nehezen tudok elkepzelni olyat, hogy a megszuletesiket koveto 1-2 even at (vagy amig babakocsit igenyelnek) soha nem kell veluk menned sehova plussz segito nelkul.
Se egy bolt, ugyinteznivalo, vagy akar csak egy hirtelen orvoslatogatas, ami nincs elore betervezve.
Vagy akar egy seta, jatszoter, setalos altatas, amikor igenylik spontan, esetleg annyira nyugos valamelyik, hogy muszaj vinned oket.
Tenyleg te tudod, de nem hiszem, hogy okos otlet.
Max akkor, ha hordozod is es valamelyiket magadr tudod kotni, a masikat pedig tolni, ha a szukseg ugy hozza.
Szerintem irj arkategoriat is, mert en pl a bugaboo donkey-t szeretem nagyon, vagy iCandy peach is nagyon jo, attol fugg, hogy hol kozlekedsz, szelessegbe mi fer bele, stb. De ezek pl nem olcso kocsik, fontos lenne tudni, hogy milyen arkategoriaban keresel.
Nekem hármasikreim vannak. Már miért nem tologatnád őket? Nekünk hármas kocsi volt, a séta soha nem társas program volt, mindig egyedül vittem őket (vagy az aktuális segítőm vitte egyedül de akkor én otthon maradtam). Megőrültem volna ha soha nem tudok segítség nélkül kimozdulni. És neked "csak" kettő lesz, hidd el menni fog :)
Csak akkor vennék a helyedben 1+1-et ha a kettes kocsi pl. nem fér be a liftbe, nem fér ki a lépcsőház ajtón, már ha vannak ilyen akadályozó tényezők.
Nekem csak 1 babám lesz, de eléggé belelátok a barátnőm életébe, aki ikres anyuka. Kell az ikerkocsi, hidd el. Ők mindennap járnak sétálni, levegőzni. De elég sokat kell gyerekorvoshoz is járni (oltás, státusz miatt). Gyakran elkísérem, de azért nincs mindig segítsége. Időnként muszáj egyedül is megoldania ezt azt. De szerintem a napi séta elengedhetetlen. Azert, mert ketten vannak még ne zárkózattok be :)
Neki olyan kocsija van, hogy egymás mellett ülnek a babák. Ha nekem lennének ikreim, én is ezt a típust választanám. Igaz, szélesebb, mint az átlag, így nem fér be mindenhova, de nekem fontos lenne, hogy mindkét babámat lássam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!