Kinek mi a véleménye a Bebetto holland babakocsiról?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a fajta de maga a babakocsi stabil is? Nem cipelném szóval a súlya nem lényeg,mózes rész érdekel hogy mekkora baba fér el benne hány hónapos korig vagy kg-ig.2017. szept. 7. 21:29
1/2 Robbbi válasza:
Gondolom újszülött korától használnád a mózest.
Amíg a mózeskosár részében viszed a picit addig biztos jó, mert ha már nagyobb lesz, úgysem fog "beleülni", akkor már a sport részébe v. két lábon fog menni a babád.
A stabilitásról meg annyit, hogy biztosan bevizsgált a babakocsi, ott kipróbálják, hogy stabil-e.
2/2 anonim válasza:
Nekem Nico S-Line van.Tudom,nem ezt kérdezted,de a stabilitásról tudok véleményt írni.Nagyon szuper kocsi,csak ajánlani tudom.Bárhol eltolom,nem rázza szét a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!