Van itt meg, aki babakocsizast tervezett, de a gyerek nem maradt meg benne?
Nálunk is lett ilyen gond a nagyobbnál, hogy ki akart látni, így egy picit megdöntöttem az ülést, de akkor már ő kb 5 hónapos volt.
Az autósülés hordozó jó átmenetinek, ha nem több órát van benne.
Az enyémnek annyi volt a baja, hogy háton kell feküdni. Most hason altatom. Refluxos, ezzel kötöttem össze.
Első babám viszont eleinte aludt benne, 2-2,5 hónapos korig. Utána ordított. Próbáltam hason altatni, nem jött be. Tettem fel neki játékot, nem jött be. Hát hordoztam. Kb 2 hét próbálkozás után.
Kisfiam 6 hetes lesz és utálja a babakocsit.. Se mózes, se hordozó. Rögtön üvöltés ha beleteszem.
(Lányom szerette.)
Vettem egy jó kis nandu szövött kendőt és gond kipipálva;) bár néha jó lenne a b.kocsi a hátam miatt.. :/
Általában később megszeretik.A kislányom 22 hónapos,imád már babakocsizni.
A mózest anno ő is utálta,aztán amikor beindult a mozgásfejlődése,akkor meg azért nem akart babakocsizni.Most meg ő kéri,hogy menjünk... :-)
"Az enyémnek annyi volt a baja, hogy háton kell feküdni. Most hason altatom. Refluxos, ezzel kötöttem össze."
Az én refluxosom pedig hason nem volt el. Amint leért a pocakja, jött is vissza a tartalom. A hátán vagy az oldalán semmi nyűgje nem volt.
Bocs az offért.
Az elején nekünk is sírt a kocsiban, folyton ki kellett kapkodni, de hordozni nem lehetett, mert fájt neki feszes csípő miatt, így nem volt más választás. Kitartottunk, kivettük ahányszor igényelte, majd vissza. Ha hepehupás úton toltuk, tovább maradt benne (szerette hogy rázza), cumi is segített. Kb. 4 hónapos lehetett, amikor már nem csak rövid útra tudtuk elvinni, mert már elvolt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!