S. O. S. Melyik a jobb gyerekülés?
A drágább 3 isofix rögzítésű az olcsóbb 2 pontos isofixes és az isofix hevederes nem fém.
A törésteszteket is nézd meg. Én megnéztem, de engem nem győzött meg egyik sem :(
Illetve próbld bele a gyereket is.
Elnézve az első árát, ennyiért kaphatsz jobbat is.
1. vagyok
Ha ezek közül kell választani, akkor a drágább. Nem az ára miatt, hanem a törésteszt miatt.
Egyébként én most keresek ebben a súlykategóriában (9-36). Épp ezért írtam előzőleg, hogy lehet kapni jobbat ennyiért ebben a kategóriában.
De a táblázatban (ez csak az idei teszt) 3 olyan ülés van, ami "zöld" jelzést kapott, vagyis jó. Ebből 2 isofixes.
De érdemes az előző évi teszteket is megnézni, mert lehet, hogy olcsóbbak és ugyanolyan jók.
Cybex pallas m-fix sl, amit én néztem ki egyenlőre.
Igaz most egyenlőre 2. ülés lesz (van már egy 9-18 Römer ülésünk) az oviba járás miatt. Viszont kelleni fog egy ülés később a 15-36 kategóriában (ami cybex ülés lenne) és így az is meglesz. Mivel a lányunk súlya alacsonyabb (most lesz 3 éves és 11,8kg), így elég sokáig kellene várni, hogy jó legyen. Ezért nézek most 9-36-os ülést.
Nem rábeszélni szeretnélek egyikre sem, a te döntésed. De a te általad belinkelt ülések közül az egyiknek pont a biztonság a "gyenge pontja", amire csak kielégítő értéket kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!