Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 4 Baby Atomic multifunkciós...

4 Baby Atomic multifunkciós babakocsiról vélemények?

Figyelt kérdés
Mennyire könnyen kezelhető? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?

2017. jún. 30. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

:) bocs, most olvastam a kérdésed. Hát.. Könnyű kocsi az tény. Nekem nagyon jó, hogy nem kell nehezet cipelni, mert szetkapom és lenn tudom hagyni a tárolóban az alját, de ha mégis felvinnem akkor sem kell hozzá a férjem, mert babával, mozessal elbirom simán az egészet.

Mi egyelőre a mozessal nyomulunk. Valahol olvastam, h kicsi a mozese. Hat, hja nem nagy, de a gyerek lassan 70cm és még elvan benne. Mi nekünk kellett a mozesba alulról egy betét bele, mert hát ugye az a vékony szivacs az kB semmi télen. Nyilván van benne plusz takaro meg csomó réteg.

Osszessegeben én nem tudom azt írni hogy szeretem de azt sem, hogy nem. Megvagyok vele. Azt biztos látod, hogy nincs túl sok rugó a kerekein. Majd megtanulsz vele menni úgy, h a gyerek ne kapjon agyrazkodast. (persze csak viccelek, de amikor pár hetes volt ordított eleget ha valami sz@r útra tévedtem, ma már nem érdekli...)

A szél simán alá kap a mozes tétejenek. (nem a kupola hanem ami a lábánál van..) szerintem ez gáz...

Tomegkozlekedni jó vele.

2018. febr. 24. 04:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs véletlen elkuldtem.. Lényeg, h ha a sporttal is lesznek bajaink akkor szépen veszek egy quinny zappot ezt meg eltesszuk a kov babának. Én nekem nem egyszer kicsuszott a számon, h kib@s*om, de ez van.
2018. febr. 24. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!