Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nagyon tetszik egy kék fekete...

Nagyon tetszik egy kék fekete iker babakocsi, de még nem tudjuk a nemüket?

Figyelt kérdés

Nagyon gáz, ha megveszem a kék iker babakocsit és lehet hogy két lányom van? Amúgy nem vennék rózsaszín babakocsit akkor sem. nekem ez megtetszett. És ebből a fajtából amúgy is ronda a többi szín, így nem tudnék ebből unisex színt venni.

[link]

Ez a konkrét baba kocsi. Használtan venném újszerű állapotban, de jóval olcsóbban.

2017. máj. 21. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A színe nem érdekes. Rózsazsín takaróval lila sapkában is mindig fiúnak nézték a lányom. Kit érdekel? Ikrekhez nem értek, ha tetszik a kocsi vedd meg. Nekem 10-mostanáig kék a kedvenc színem, a fiamnak és az idősebbik lányomnak is kék babakocsija volt, méghozzá kék-ekete kockás.
2017. máj. 21. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

Nekünk világos khaki zöld kocsink van és két lányt kiszolgál. Kifejezetten lányos arcú mindkettő és sok hülye a rózsaszín takaró ellenére is rákérdezett a nemükre, úgyhogy erre nem hagyatkoznék.

A kék kocsi teljesen jó lesz kiscsajoknak is:)

2017. máj. 21. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vedd meg ha tetszik. Én nem foglalkozom soha azzal h most épp milyen színű. A lányomnak is volt kék takarója, kabátja stb. Már néha hülyét kapok a rózsaszín habos babos cuccoktól.

Soha senki nem kérdezett rá az utcán h fiú v lány. A kék kabáthoz rózsaszín sapkát adtam rá ás hasonló gatyát. Ennyi.

Ehez is veszel egy rózsaszín/lila takarót, sapitkat És kész!

2017. máj. 21. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!