Nagyon tetszik egy kék fekete iker babakocsi, de még nem tudjuk a nemüket?
Nagyon gáz, ha megveszem a kék iker babakocsit és lehet hogy két lányom van? Amúgy nem vennék rózsaszín babakocsit akkor sem. nekem ez megtetszett. És ebből a fajtából amúgy is ronda a többi szín, így nem tudnék ebből unisex színt venni.
Ez a konkrét baba kocsi. Használtan venném újszerű állapotban, de jóval olcsóbban.
Nekünk világos khaki zöld kocsink van és két lányt kiszolgál. Kifejezetten lányos arcú mindkettő és sok hülye a rózsaszín takaró ellenére is rákérdezett a nemükre, úgyhogy erre nem hagyatkoznék.
A kék kocsi teljesen jó lesz kiscsajoknak is:)
Nyugodtan vedd meg ha tetszik. Én nem foglalkozom soha azzal h most épp milyen színű. A lányomnak is volt kék takarója, kabátja stb. Már néha hülyét kapok a rózsaszín habos babos cuccoktól.
Soha senki nem kérdezett rá az utcán h fiú v lány. A kék kabáthoz rózsaszín sapkát adtam rá ás hasonló gatyát. Ennyi.
Ehez is veszel egy rózsaszín/lila takarót, sapitkat És kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!